Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Alianţa Biserică-PSD sau România în Epoca Inchiziţiei

100
5 Oct 2018 10:38:18
Daniel Gorgonaru
Liviu Dragnea Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea Inquam Photos / Octav Ganea

Ce va urma după referendumul din acest weekend? Rezultatul, care va fi evident în favoarea celor care doresc modificarea Constituţiei, va declanşa un val de acţiuni tot mai concentrate împotriva minorităţilor de orice fel.

Apărătorii valorilor tradiţionale, puternic impulsionaţi de votul pe tema modificării Constituţiei şi de finanţările venite de la Moscova, vor duce România tot mai departe de Europa. Vor urma iniţiative privind interzicerea avorturilor, obligativitatea orelor de religie în şcoli, restrângerea dreptului de vot a românilor din diaspora etc. O adevărată Inchiziţie formată din alianţa Biserică-PSD va domina spaţiul public. Un naţionalism deşănţat, cu accente antimultinaţionale, antiimigraţie, antiminorităţi (sexuale, politice sau etnice) va domina spaţiul public.

A fi român, în concepţia noilor inchizitori, va însemna să fii naţionalist ortodox şi socialist pesedist. Restul cetăţenilor vor deveni neromâni, trădători plătiţi de Soros, drogaţi care vor anarhie. Naţionalism şi socialism, tragică asociere, asemănătoare cu fascismul lui Mussolini, legionarismul lui Codreanu şi nazismului lui Hitler, dar în niciun caz cu valorile Europei. Vom intra într-o epocă a fricii, în care rostirea propriei păreri, alta decât a majorităţii, va deveni un act sinucigaş. Dedublarea, acea nenorocită stare trăită în anii comunismului, va redeveni modul nostru de viaţa. Vom vorbi în şoaptă în casă de frică să nu audă copiii părerile noastre, iar în inocenţa lor să spună la şcoală că „tati şi mami ţin cu homosexualii“. E posibil să ne fie luaţi de Inchiziţie, să fim acuzaţi că nu-i creştem cum trebuie.

Pentru a scăpa de o sarcină nedorită, femeile vor fi nevoite să apeleze la tot felul de tertipuri sau să treacă graniţa în Bulgaria, atât cât se va mai putea. Inchizitorii vor face liste cu filmele şi ce cărţile care trebuiesc interzise. Credeţi că povestea a doi fraţi care fac sex şi copii mai poate fi difuzată în România? Adio, Game of Thrones! Ne vom consola că nu suntem singurii în situaţia asta, că ungurii, polonezii, ruşii, nord-coreenii trăiesc cam la fel... Nu ar fi pentru prima dată în istorie când am avut astfel de companie. Mai mult, ne vor lăsa bananele, portocalele şi ciocolata în rafturile magazinelor.

Majoritatea românilor spun că dacă nu era Leana, comunismul era bun. Asezonat cu ceva mâncare şi religie, comunismul era aproape perfect. Eu l-am trăit şi ştiu că era rău, dar ce mai contează părerea mea... Să sperăm că Irinuca e mai înţelegătoare decât Leana şi ne va lăsa câteva filme „indecente“ la tv... Să sperăm că vecinii bulgari vor difuza Game of Thrones seria 8. Apropo, se prind bulgarii la Baloteşti? Are cineva o antenă cu 12 elemenţi?

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

100 Comentarii

Stefan din Nord
5.10.2018, 10:43:20

Adevarul e ca viata n-are nici un sens daca nu vedem filme cu doi frati care fac sex si copii .

-15 (51 voturi)
L--- Lara
5.10.2018, 11:06:46

@stefan In Romania ai mai putine sanse sa vezi " filme cu doi frati care fac sex si copii " decat filme cu copii care isi ucid si violeaza mama pensionara. Nu mai vorbesc de faptul ca situatia era cunoscuta in sat - inclusiv de Politie- de ani de zile, dar familia traditionala trebuie lasata sa-si rezolve singura problemele, nu e asa? "Grozăvie fără pereche: şi-a omorât mama după ce a torturat-o şi a violat-o sub ochii unui sat întreg" ziaruldeiasi.ro/stiri/grozavie-fara-pereche-si-a-omorat-mama-dupa-ce-a-torturat-o-si-a-violat-o-sub-ochii-unui-sat-intreg--201354.html

+17 (49 voturi)
Lucifer
5.10.2018, 11:04:44

Da, acest referendum este inutil fiindcă legislaţia actuală (Codul Familiei şi Codul Civil) defineşte "familia tradiţională" în sensul a ceea ce vrea referendumul. Atunci DE CE era nevoie de el? Opinez că acest referendum are un scop POLITIC pentru a se face o conexiune între "poporul pesedist" şi "poporul ortodoxist", deci o masă critică de populaţie, care să aibă două scopuri: - să producă antagonizarea populaţiei, eventual tulburări sociale, care să motiveze instaurarea unui regim de autoritate pesedist-ortodoxist în România - să producă motivele pentru ca PSD+ALDE+BOR să scoată România din Lumea civilizată. Acest referendum este cea mai mare porcărie politică din ultimii 29 de ani. Rezultatele lui previzibile de altfel vor deschide calea autoritarismului în România.

+2 (18 voturi)
MadWolf
5.10.2018, 11:26:06

Hai sa fim seriosi. Inchizitia este in ziua de azi institutia care te pune la zid pentru ca ai indraznit sa gandesti ca nu este normal ca doua persoane de acelasi sex sa fie atrase una de alta din punct de vedere sexual, sau ca nu este normal ca o persoana sa se viseze ca facand parte din reprezentantii sexului opus. Restul este o reactie legitima la cele de mai sus. A, va sperie asta? Atunci incercati sa nu ne mai atacati convingerile si morala.

+3 (15 voturi)
Mircea Lupan
5.10.2018, 11:33:51

Daca situatia tarii va ajunge asa cum intrevede autorul - si semnele vor aparea dupa rezultatul referendumului si al viitoarelor alegeri, devine clar ca tinerii trebuie sa-si caute rostul in alta parte pana nu se limiteaza dreptul la libera circulatie. Cei care vor ramane aici, trebuie sa constientizeze ca dragostea netarmurita fata de actualul partid de guvernamant este un act imoral, impus contra naturii. Oare natiunea noastra nu mai are instinct de conservare? Probabil ca da, dar va trebui sa-l manifestam acum.

-2 (14 voturi)

Vezi toate comentariile (100)

Modifică Setările