Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Ambasadorul SUA a mers la clubul Colectiv pentru a comemora victimele: Nu trebuie să uităm mesajul „Corupţia ucide!”

2
30 Oct 2020 16:34:17
Autor: News.ro
Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA la Bucureşti. Imagine: Mediafax
Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA la Bucureşti. Imagine: Mediafax

Ambasadorul SUA la Bucureşti Adrian Zuckerman afirmă, după ce a fost la Colectiv pentru a onora memoria victimelor, că nu trebuie să uităm mesajul „Corupţia ucide” şi că le datorăm acest lucru celor care au murit, celor care au fost răniţi, familiilor şi prietenilor îndoliaţi, precum şi generaţiilor viitoare.

Adrian Zuckerman a dat asigurări că că Statele Unite sunt partenerul de neclintit al celor care au avut de suferit în urma tragediei din Colectiv în crearea unei Românii lipsite de corupţie.
 
„Astăzi, am vizitat locul tragediei de la Colectiv, pentru a onora memoria victimelor şi a mă ruga pentru cei aflaţi încă în suferinţă. Nu pot să îmi închipui prin ce trec familiile celor care au pierit, majoritatea în agonie teribilă”,  afirmă Zuckerman.
 
El afirmă că a citit poveşti şi mărturii ale celor care au fost răniţi sau care încă duc o luptă zilnică.
 
„Deşi nu pot să şterg răul din trecut, pot să îi asigur că Statele Unite sunt partenerul lor de neclintit în crearea unei Românii lipsite de corupţie, conduse de un guvern transparent, care serveşte nevoile cetăţenilor săi. Nu trebuie să uităm mesajul „Corupţia ucide”; le datorăm acest lucru celor care au murit, celor care au fost răniţi, familiilor şi prietenilor îndoliaţi, precum şi generaţiilor viitoare”, a declarat Ambasadorul Adrian Zuckerman.
 
În seara de 30 octombrie 2015, un incendiu de proporţii a izbucnit din cauza unor artificii în clubul Colectiv, unde formaţia Goodbye to Gravity susţinea un concert. În urma acestei tragedii au murit 64 de persoane.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Eyou Demsky
30.10.2020, 18:15:47

https://en.wikipedia.org/wiki/Adrian_Zuckerman_(attorney)#Sexual_harassment_claim When Zuckerman was a partner at Lowenstein Sandler, a sexual harassment claim was made against him by one of their legal secretaries in 2008.[9][8] Both Zuckerman and the firm were sued by the secretary and the suit was settled in 2009. It appears the Trump administration knew about the allegations and lawsuit.[10]

Mihai Neagu
30.10.2020, 18:52:25

Care coruptie, domnule ambasador? Cea din SUA? Dar... aia nu va doare!

+1 (1 vot)
Modifică Setările