Amenzi la un club din Bucureşti, unde au fost găsite 64 de persoane care participau la o petrecere privată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
politie club

Amenzi la un club din Bucureşti, unde au fost găsite 64 de persoane care participau la o petrecere privată / Administratorul localului, sancţiont / Amenzi şi la o petrecere din Sectorul 5

„Astăzi, 18 aprilie a.c., în jurul orei 00:05, Poliţia Capitalei a fost sesizată prin apel 112 cu privire  la faptul că într-un club din Sectorul 1 se defăşoară o petrecere privată la care participă mai multe persoane. La faţa locului au sosit poliţisţi de la secţiile 1, 3 şi 4 care au legitimat şi sancţionat contravenţional 64 de persoane, valoarea totală a amenzilor fiind de 64.000 de lei”, a transmis, duminică, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că administratorul clubului a fost sancţionat cu amendă în valoare de 15.000 de lei.

De asemenea, poliţiştii au intervenit şi la o petrecere din Sectorul 5.

„O altă petrecere a fost întreruptă de poliţiştii bucureşteni, ieri, la data de 17 aprilie a.c., în jurul orei 15:30. Poliţiştii Secţiei 19 Poliţie au descoperit la o adresă din Sectorul 5, că  are loc aniversarea unui bărbat unde sunt invitate mai multe persoane. Au fost legitimate 23 de persoane, care ulterior au fost sancţionate contravenţional cu amenzi in valoare de 36.000 lei”, a mai prcizat Poliţia Capitalei.

Toate sancţiunile au fost aplicate pentru încălcarea legislaţiei privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite