Angajaţii DSP Bucureşti, testaţi de urgenţă. Preşedintele Klaus Iohannis, aşteptat să participe la un eveniment pe Arena Naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine: Inquam Photos / Octav Ganea
Imagine: Inquam Photos / Octav Ganea

Majoritatea angajaţilor şi voluntarilor Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti au fost convocaţi, sâmbătă dimineaţa, la stadionul Arena Naţională pentru a fi testaţi, cu 24 de ore înainte de vizita preşedintelui Klaus Iohannis. Şeful statului se va deplasa duminică pe Stadionul Naţional.

 Angajaţii DSP Bucureşti au fost chemaţi, sâmbătă dimineaţa, pentru a fi testaţi în ajunul vizitei pe care preşedintele Iohannis o va face duminică, potrivit unor angajaţi ai instituţiei. Potrivit aceloraşi surse, oamenilor DSP li s-au anulat toate zilele libere pentru a fi prezenţi la acţiunea de la care „nu au voie să lipsească decât sub o motivaţie scrisă”.

„Am fost în toate focarele posibile şi ni s-a refuzat testarea. Până acum nu i-a interesat de noi, acum ne-au luat în turmă să ne testeze, doar pentru că va veni preşedintele. Nu ştiu ce vom putea face noi acolo. Probabil să stăm la un calculator şi să nu facem nimic, doar să apărem în faţa preşedintelui, ca în vremuri de altădată”, a declarat un voluntar DSP, sub protecţia anonimatului, pentru publicaţia Libertatea.

     

Convocarea pentru testarea de sâmbătă dimineaţă ar fi fost făcută de Oana Nicolescu, şefa DSP Bucureşti, cu ajutorul directorului unităţii DSP Dudeşti, Angelica Chirica, spun cei cu care cele două şefe au luat legătura.

Testarea, finalizată sâmbătă la prânz 

Preşedintele Klaus Iohannis ar urma să se întâlnească duminică, 29 noiembrie, cu angajaţii şi voluntarii DSP, pe stadionul Arena Naţională. 

Pe agenda preşedintelui, publicată pe site-ul presidency.ro, nu există deocamdată niciun anunţ cu privire la acest eveniment. 

În ultima săptămână de dinaintea alegerilor parlamentare din 6 decembrie, acesta ar urma să viziteze mai multe instituţii-cheie în pandemie, inclusiv Institutul Cantacuzino din Capitală, conform surselor Libertatea.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite