Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Angajaţii DSP Bucureşti, testaţi de urgenţă. Preşedintele Klaus Iohannis, aşteptat să participe la un eveniment pe Arena Naţională

4
28 Nov 2020 16:38:24
Autor: Redacţia Adevărul
Imagine: Inquam Photos / Octav Ganea
Imagine: Inquam Photos / Octav Ganea

Majoritatea angajaţilor şi voluntarilor Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti au fost convocaţi, sâmbătă dimineaţa, la stadionul Arena Naţională pentru a fi testaţi, cu 24 de ore înainte de vizita preşedintelui Klaus Iohannis. Şeful statului se va deplasa duminică pe Stadionul Naţional.

 Angajaţii DSP Bucureşti au fost chemaţi, sâmbătă dimineaţa, pentru a fi testaţi în ajunul vizitei pe care preşedintele Iohannis o va face duminică, potrivit unor angajaţi ai instituţiei. Potrivit aceloraşi surse, oamenilor DSP li s-au anulat toate zilele libere pentru a fi prezenţi la acţiunea de la care „nu au voie să lipsească decât sub o motivaţie scrisă”.

„Am fost în toate focarele posibile şi ni s-a refuzat testarea. Până acum nu i-a interesat de noi, acum ne-au luat în turmă să ne testeze, doar pentru că va veni preşedintele. Nu ştiu ce vom putea face noi acolo. Probabil să stăm la un calculator şi să nu facem nimic, doar să apărem în faţa preşedintelui, ca în vremuri de altădată”, a declarat un voluntar DSP, sub protecţia anonimatului, pentru publicaţia Libertatea.
     
Convocarea pentru testarea de sâmbătă dimineaţă ar fi fost făcută de Oana Nicolescu, şefa DSP Bucureşti, cu ajutorul directorului unităţii DSP Dudeşti, Angelica Chirica, spun cei cu care cele două şefe au luat legătura.
 

Testarea, finalizată sâmbătă la prânz 

Preşedintele Klaus Iohannis ar urma să se întâlnească duminică, 29 noiembrie, cu angajaţii şi voluntarii DSP, pe stadionul Arena Naţională. 
 
Pe agenda preşedintelui, publicată pe site-ul presidency.ro, nu există deocamdată niciun anunţ cu privire la acest eveniment. 
 
În ultima săptămână de dinaintea alegerilor parlamentare din 6 decembrie, acesta ar urma să viziteze mai multe instituţii-cheie în pandemie, inclusiv Institutul Cantacuzino din Capitală, conform surselor Libertatea.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Edmond Wolf
28.11.2020, 17:13:34

Da, e păcat să se infecteze călăul națiunii. Ar fi mare pierdere, toți am plânge. Pentru asemenea okazie se poate și trebuie făcută testarea în masă.

-7 (13 voturi)
kevin hoher
28.11.2020, 21:08:45

Nici o sansa sa se lipeasca de domnu' Herr. Fug virusii de pe el ca de groaza covidului.

-5 (5 voturi)
Pop Max
28.11.2020, 17:25:25

Oo, a prins și dulapul săsesc gustul ceremoniilor pe stadioane. Îi aliniază pe ăștia de la DSP să cînte „omagiu conducătorului iubit”? Ai grijă, Klaus, vine luna decembrie. În locul tău aș evita băile de mulțime în perioada asta. Am auzit că la și Tîrgoviște e destul de frig.

-6 (12 voturi)
Ţepeş
28.11.2020, 21:02:20

„Am fost în toate focarele posibile şi ni s-a refuzat testarea." Acuma trebuie să înțelegeți, Iohannis nu poate fi peste tot că să fiți testați. Puțină decență, ce naiba.

-5 (5 voturi)
Modifică Setările