articolul anterior articolul urmator

Antrenorul de lideri de la Harvard

7
4 Jul 2017 12:44:21
Sebastian Burduja
Fenomenalul Steve Jarding, antrenorul de lideri de la Universitatea Harvard. Sursa foto: Silviu Pal
Fenomenalul Steve Jarding, antrenorul de lideri de la Universitatea Harvard. Sursa foto: Silviu Pal

7 Comentarii

Petre67
4.07.2017, 13:26:41

Ma bucur mult pentru tine! Nu lasa sa se stinga flacara care cu truda ai reusit sa o aprinzi in tine! Pregatirea ta, cei din jurul tau sper sa-ti ofere suficiente resurse... Gaseste mijloace ca valvataia sa se extinda si peste cei care ne simtim coplesiti, epuizati si fara directie.

0 (2 voturi)
Paun Al
4.07.2017, 17:21:43

Din pacate la noi nu se cultiva si nu se practica acest "motor " al echilibrului si evolutiei societatii : cei ce pot ,cei ce au avut sansa ,cei ce au ajuns prin efostul si inteligenta lor ,sau prin indrumarea, cu ajutorul celoralti la un anumit nivel ... sa returneze , sa dea ceva si comunitatii . La evrei este cel mai dezvoltat acest spirit . Sa invatam asta de la ei . Asa au ajuns departe . Mentalitatea imensei majoritati a politicienilor nostri este exact pe dos : societatea trebuie sa le dea sa le multumeasca lor , politicienilor, pentru "ca se sacrifica pentru tara ".

+1 (1 vot)
Tagetes
4.07.2017, 19:26:28

Nu numai la evrei...Cei realisti care am trait si muncit in comunism putem spune cu mandrie: "am dat mult si am primit la fel"...asa sau construit 3,5 milioane de apartamente... tot realisti, acum dupa 30 de ani de capitalism putem spune " am dat de belea"... lumea e pe dos , fericirea se masoara in bani si obiecte.Discursul unui capitalist e ca o lectie de morala tinuta unui cocosat...ca "sa se-ndrepte".:))

+2 (2 voturi)
Sorin Muncaciu
4.07.2017, 18:18:22

Domnule Burduja, domn'le nici Harvard nu mai este ce a fost odată ! Depindă acum sunt șase profesori de drept care argumentează pentru tortura, in ciuda bunului simt si legilor internaționale! Profesorul este un propagandist al Partidului Democrat, un strateg al campaniilor candidaților democrați. Este foarte adevărat ca , aflat un clarvăzător , acum zece ani, când a scris , împreuna cu alt strateg democrat Dave Saunders : " Foxes in The Henhouse : How The Republicans Stole The South and The Heartland and What The Democrats Must Do to Run'em Oiut"! Domnul Jarding știa foarte bine ca democrații au trecut de partea oligarhiei bancar corporatista americană si ca au trădat oamenii de rând din America. Astfel, administrații democrate se fac răspunzătoare de degradarea nivelului de viața pentru poporul american. Acest adevăr a stat la baza victoriei lui Trump! Acum, după dezastrul Democraților si Neo-marxiștilor culturali si conturarea riscului ca Partidul Democrat sa devină minoritar, domnul profesor dorește sa reinventeze filozofia originala a lui Andrew Jackson( fondatorul Partidului Democrat) rectae, " lupta maselor împotriva establishmentului" ! Cea ce , moralmente acum, este imposibil democrații fiind astăzi establishment-ul, ei reprezintă interesele oligarhiei de pe Wall Street! Mai mult , domnul profesor dorește ca prin , aceasta revenire la doctrina originala jacksoniana, Neo-marxiști culturali sa recupereze controlul politic asupra Americii, Marii Britanii si jumate din Europa! In opinia mea , e prea târziu, nu mai pot câștiga alegerile cu " old trics from the rugged tool box" ! In concluzie , domnule Burduja, sper sa ne vedem pe câmpul de lupta al ideilor cu sau fără mentori !!

0 (4 voturi)
Cucubau Cucubau
5.07.2017, 18:17:22

Frumos, inteligent si mai ales, extrem de adevarat comentariu! Felicitari, domnul meu!!!!

0 (2 voturi)