Aproape 200 de apeluri primite la numărul de urgenţă 112 în data de 10 august  în legătură cu mitingul diasporei din Piaţa Victoriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La numărul de urgenţă 112 au fost înregistrate 187 de apeluri, în data de 10 august 2018, în legătură cu mitingul diasporei din Piaţa Victoriei, se arată într-un răspuns dat de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale unei solicitări adresate de Digi FM şi Deutsche Welle.

Reprezentanţii STS au refuzat să precizeze dacă între aceste apeluri, două s-au referit la o presupusă ucidere a doi angajaţi ai Jandarmeriei şi, respectiv, la eventuala spargere a unui magazin fast food din vecinătatea pieţei.

„Cu scopul garantării confidenţialităţii şi protecţiei datelor personale şi a vieţii private a persoanelor implicate, precum şi în scopul neprejudicierii investigării faptelor de către organele de urmărire penală, nu vă putem oferi detaliile solicitate”, se arată în răspunsul STS.

În seara mittingului diasporei, intervenţia în forţă a jandarmilor ar fi fost accentuată de vestea primită prin serviciul 112 că doi dintre colegii lor ar fi fost ucişi de către protestatari. 

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite