Arafat, despre cauza decesului pacienţilor de la Piatra Neamţ:  Este foarte greu de spus acum dacă au murit din cauza arsurilor sau a fumului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arafat

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat sâmbătă noapte că este foarte greu de precizat acum dacă cei 10 pacienţi de la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ au murit din cauza arsurilor sau a intoxicaţiei cu fum.

Întrebat, sâmbătă noapte, despre cauza morţii celor 10 pacienţi de la Spitalul Judeţean Neamţ - arsuri suferite în urma incendiului sau intoxicaţie cu fum - Raed Arafat a răspuns:

„Este foarte greu de spus la acest moment. Trebuie să aşteptăm să vedem dacă decesul este din cauza arsurilor sau din cauza fumului. Acest lucru este foarte greu de spus la acest moment şi aşteptăm rezultatul autopsiilor şi investigaţiei“.

Zece pacienţi cu COVID-19 au murit sâmbătă seară în urma unui incendiu izbucnit într-un salon al secţiei ATI a Spitalului Judeţean Neamţ din Piatra Neamţ. Opt dintre pacienţi au murit în salonul unde a izbucnit incendiul, iar alţi doi au murit la secţia Urgenţe, după ce au fost mutaţi din salonul ATI alăturat celui unde a avut loc incendiul. Cei doi de la Urgenţe ar fi murit din cauza stării foarte grave în care se aflau din punct de vedere al infecţiei COVID-19, coroborat cu mutarea de la ATI, şi nu din cauza efectelor directe ale incendiului asupra lor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite