Arin Stănescu, preşedintele Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă, a încetat din viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arin Octav Stănescu, preşedintele Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din România, a încetat din viaţă duminică, 27 decembrie. Stănescu avea o experienţă de peste 30 de ani ca avocat şi de peste 15 ani ca practician în insolvenţă.

Arin Octav Stănescu, cunoscut specialist în insolvenţă, a fost în ultimii ani preşedintele Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din România (UNPIR), preşedinte de onoare al Uniunii Profesiilor Liberale din România, vicepreşedinte al Uniunii Mondiale a Profesiilor Liberale şi membru în Consiliul Uniunii Avocaţilor din România.

El participând activ la elaborarea unor proiecte legislative, cel mai recent fiind cel al concordatului preventiv, ca o soluţie de salvare a comercianţilor de la faliment. De asemenea, Arin Stănescu a făcut parte din echipa de elaborare a noului Cod al Insolvenţei.

Arin Stănescu a fost fondator al casei de avocatură „Stănescu Miloş Dumitru şi Asociaţii“ şi al companiei RVA Insolvency. 

Arin Stănescu a acordat în ultimii ani mai multe interviuri pentru Adevărul Live, în calitate de reprezentant al administratorui judiciar al fostelor combinate Mechel şi de preşedinte al Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din România. 

Avocatul Arin Stănescu, despre efectele luptei anticorupţie asupra mediului de afaceri 

Este falimentul personal o soluţie pentru cei care nu-şi mai pot plăti ratele? Aflaţi răspunsul de la expertul Arin Stănescu 

Admistratorul judiciar Arin Stănescu, despre starea fostelor combinate Mechel 

Arin Stănescu, preşedintele UNPIR, despre ce aduce bun şi rău noul Cod al Insolvenţei 

Ce se întâmplă cu fostele combinate Mechel, la un an şi jumătate după ce au fost preluate pentru 230 de lei 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite