Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Arin Stănescu, preşedintele Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă, a încetat din viaţă

2
28 Dec 2015 14:04:19
Autor: Redacţia Adevărul
Arin Octav Stănescu, preşedintele Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din România
Arin Octav Stănescu, preşedintele Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din România

Arin Octav Stănescu, preşedintele Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din România, a încetat din viaţă duminică, 27 decembrie. Stănescu avea o experienţă de peste 30 de ani ca avocat şi de peste 15 ani ca practician în insolvenţă.

Arin Octav Stănescu, cunoscut specialist în insolvenţă, a fost în ultimii ani preşedintele Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din România (UNPIR), preşedinte de onoare al Uniunii Profesiilor Liberale din România, vicepreşedinte al Uniunii Mondiale a Profesiilor Liberale şi membru în Consiliul Uniunii Avocaţilor din România.
 
El participând activ la elaborarea unor proiecte legislative, cel mai recent fiind cel al concordatului preventiv, ca o soluţie de salvare a comercianţilor de la faliment. De asemenea, Arin Stănescu a făcut parte din echipa de elaborare a noului Cod al Insolvenţei.
 
Arin Stănescu a fost fondator al casei de avocatură „Stănescu Miloş Dumitru şi Asociaţii“ şi al companiei RVA Insolvency. 
 
Arin Stănescu a acordat în ultimii ani mai multe interviuri pentru Adevărul Live, în calitate de reprezentant al administratorui judiciar al fostelor combinate Mechel şi de preşedinte al Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din România. 
 
Avocatul Arin Stănescu, despre efectele luptei anticorupţie asupra mediului de afaceri 
 
Este falimentul personal o soluţie pentru cei care nu-şi mai pot plăti ratele? Aflaţi răspunsul de la expertul Arin Stănescu 
 
Admistratorul judiciar Arin Stănescu, despre starea fostelor combinate Mechel 
 
Arin Stănescu, preşedintele UNPIR, despre ce aduce bun şi rău noul Cod al Insolvenţei 
 
Ce se întâmplă cu fostele combinate Mechel, la un an şi jumătate după ce au fost preluate pentru 230 de lei 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Mihai Popescu
28.12.2015, 17:46:22

Asta nu era implicat in falimentarea bancii religiilor ?

+1 (1 vot)
Cremenarul
1.01.2016, 10:56:23

Stimate domnule Popescu, Aveti perfecta dreptate. Arin Stanescu a fost implicat in falimentarea frauduloasa a Bancii Religiilor. A vaut insa „pile” sus-puse care l-au ferit de rigorile legii. A fost nasul lui Catalin PREDOIU, în consecință, rudă cu socrul lui Catalin PREDOIU (Calin ZAMFIRESCU). Traian BASESCU avea nevoie de Catalin PREDOIU și - de aceea - l-a ajutat să obtină, cu complicitatea lui Daniel MORAR, suspendarea urmăririi penale impotriva socrului si nasului sau implicati in dosarul BIR. Acum si Klaus IOHANNIS are nevoie de serviciile lui Catalin PREDOIU. Este practic imposibil de imaginat ca socrul lui Catalin PREDOIU (Calin ZAMFIRESCU) sa nu beneficieze de complicitatea Laurei KOVESI, care este preocupată să nu afecteze prestigiul/credibilitatea/interesele actualului regim politic. Traiasca lupta importva coruptiei la nivel inalt !?

+2 (2 voturi)
Modifică Setările