Atentat la Nisa. Alţi doi români sunt daţi dispăruţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Atentat la NIsa. Încă doi români, iubit şi iubită, sunt daţi dispăruţi după atentatul din Nisa de Ziua Naţională a Franţei. Autorităţile române au precizat că verificările sunt în curs.

Alexandru Goldan, născut pe 10 noiembrie 1989, şi prietena sa, Elena Condei, născută în iulie 1985, sunt daţi dispăruţi în urma atacului de pe 14 iulie de la Nisa, potrivit unui anunţ postat pe pagina de Facebook SOS Nice.

Cei care au postat anunţul cer să fie contactaţi, dacă cineva are informaţii despre cei doi.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează, referitor la semnalările pe reţelele sociale privind dispariţia altor doi cetăţeni români că, până în prezent, nu au fost primite solicitări telefonice sau prin e-mail cu privire la persoanele menţionate.

„Conform instrucţiunilor Celulei de Criza a MAE, Ambasada României la Paris a solicitat asistenţa specifică autorităţilor franceze competente. Verificările cu privire la aceste persoane sunt în curs", precizează MAE într-un comunicat de presă transmis luni după-amiază.

Pe pagina de Facebook SOS Nice au fost postate, încă de joi, imagini cu persoane care încă sunt dispărute, în urma atentatului.

Pe aceeaşi pagină de Facebook a apărut şi anunţul privind o altă familie de români dată dispărută la Nisa. Până acum, copilul minor şi mama acestuia au fost găsiţi în spitale din Nisa, tatăl fiind, în continuare, dat dispărut. 

Cel puţin 84 de persoane au murit şi peste 100 au fost rănite în urma unui atentat care a avut loc la Nisa chiar de Ziua Naţională a Franţei. Un camion a intrat cu viteză în mulţimea care participa la un foc de artificii.

Ministerul Afacerilor Externe le reaminteşte cetăţenilor români şi rudelor acestora că au la dispoziţie contactele telefonice ale Consulatului General la  Marsilia +33 491221741, Ambasadei României la Paris +33 (0)147052966; +33 (0)147052755; +33 (0)145503997; +33 (0)147051040, apeluri redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center 24/24.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite