Autointitulatul prinţ Paul este de negăsit. În ce ţară ar vrea să ceară azil politic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autointitulatul prinţ Paul al României a dispărut fără urmă după ce a fost condamnat definitiv, la trei ani şi patru luni de închisoare, în dosarul „Ferma Băneasa”.

Acesta a fost dat în urmărire generală, dar este în continuare de negăsit. Apropiaţii săi cred că Paul al României ar vrea să ceară azil politic în Luxemburg sau Liechtenstein, state ale căror monarhi i-ar fi recunoscut oficial lui Paul statutul de membru al Casei Regale.

Paul al României pare hotărât să facă orice pentru a scăpa de puşcărie. Condamnat definitiv la trei ani şi patru luni de închisoare, acesta se afla în Portugalia la data pronunţării sentinţei, însă autorităţile nu l-au mai găsit acolo, iar apropiaţii săi cred că acesta va cere azil politic într-o ţară europeană.

„Plecase în Portugalia, unde a deschis un proces de succesiune. Lia a vorbit cu el în ziua deciziei, dar de atunci nu a mai vorbit”, a declarat, pentru Stirileprotv.ro, Florin Ghiulbenghian, prieten de familie.

Acasă la Bucureşti, Prinţesa Lia şi fiul lor au rămas singuri. Aceasta spune că nu ştie nimic despre locul unde s-ar ascunde Prinţul Paul şi nici care îi sunt planurile sale de viitor.

Citeşte şi:

De ce Prinţesa Lia este obligată să părăsească vila familiei

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite