Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Avocatul Poporului cere explicaţii Poliţiei în legătură cu copilul şoferului cu plăcuţe anti-PSD, obligat să asiste la audierea tatălui

10
8 Aug 2018 17:33:27
Autor: Valentin Bolocan
Răzvan Ştefănescu, şoferul maşinii cu număr anti-PSD, declara săptămâna trecută, că va depune o plângere penală, deoarece fiul său minor a fost pus în situaţia de a asista la audierea tatălui, care a durat câteva ore.
Răzvan Ştefănescu, şoferul maşinii cu număr anti-PSD, declara săptămâna trecută, că va depune o plângere penală, deoarece fiul său minor a fost pus în situaţia de a asista la audierea tatălui, care a durat câteva ore.

Avocatul Poporului solicită miercuri lămuriri Brigăzii Rutiere de Poliţie în legătură cu situaţia în care s-a aflat copilul minor al şoferului maşinii cu număr anti-PSD, care a asistat la audierea tatălui său de către poliţie, invocând o eventuală încălcare a Constituţiei.

”Avocatul Poporului solicită lămuriri Brigăzii Rutiere de Poliţie în legătură cu situaţia în care s-a aflat copilul minor al şoferului audiat de autorităţi după ce ar fi folosit numere de înmatriculare ofensatoare. Demersul Avocatului Poporului vizează posibila încălcare a art. 49 din Constituţia României privind protecţia copiilor şi a tinerilor”, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei. 
 
În acelaşi timp, având în vedere prevederile Legii nr. 272/2004 privind protecţia drepturilor copilului, potrivit cărora respectarea şi promovarea cu prioritate a interesului superior al copilului este un principiu fundamental şi neechivoc, Avocatul Poporului a solicitat Brigăzii de Poliţie Rutieră să comunice în ce măsură instituţia, în situaţii similare, poate asigura asistenţă psihologică, hrană şi apă, dar şi un mediu propice pentru minori, în perioada cât aparţinătorii se află în incintă, arată hotnews.ro.
 
Avocatul Poporului a fost sesizat şi, totodată, a luat cunoştinţă din mass-media cu privire la faptul că, în data de 30 iulie 2018, conducătorul unui autovehicul cu numere de înmatriculare ofensatoare, a fost reţinut şi condus la sediul Brigăzii Rutiere de Poliţie, fiind însoţit de fiul său în vârstă de 8 ani. 
 
 
Astfel, minorul a fost nevoit să petreacă mai multe ore în sediul Brigăzii Rutiere de Poliţie şi chiar să asiste la audierea tatălui său.
 
Răzvan Ştefănescu, şoferul maşinii cu număr anti-PSD, declara săptămâna trecută, la sediul Brigăzii Rutiere, unde s-a prezentat cu avocatul său, că va depune o plângere penală, deoarece fiul său minor a fost pus în situaţia de a asista la audierea tatălui, care a durat câteva ore. 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

10 Comentarii

Sorin Constantin
8.08.2018, 17:51:46

Ce se întîmplă cu Ciorbea, vrea să fie dat afară? Probabil nu își dă seama că îl supără de Daddy?

+3 (3 voturi)
Cel Mare Scarambeu
8.08.2018, 18:06:02

Uraaaaaaaa !!!!! S-a trezit avocatul poporului.

+4 (4 voturi)
¡Ay, caramba
8.08.2018, 20:38:42

A trecut aproape o saptamana de atunci. Imputitul asta a stat cu capul la cutie, sa vada dincotro bate vantul si acum iese si el la lupta... cica! Adevarul e ca se pisha pe el de groaza la gandul ca, odata si odata, o sa-i ia cineva pielea-n cosor dupa atatea abuzuri si nesimtire crasa. Uitati-va la el, i s-a strambat si moaca de cand tot sta cu un ochi la slanina (Dragnea) si altul la faina (strada).

+2 (2 voturi)
Alexandru Preda
8.08.2018, 21:02:32

Pai ma-sa copilului putea sa îl ia la plimbare. Dacă îl lua Protecția Copilului pentru câteva ore, s-ar fi iscat un scandal monstruos!

-5 (5 voturi)
Românul obiectiv
8.08.2018, 22:12:43

Mârlanul a folosit cuvinte obscene, fârâ discutie. Ce trebuia sâ facâ poitia cu copilul? Nu l-a bâtut pe tâtâl lui, l-a audiat, deci î-a pus întrebâri. Unde dracu e problema? Mai curând trebuie clarificat, cum acest imbecil a fost în stare sâ facâ asta. E numai frustrat, pentru câ lucreazâ ca sofer în Suedia pentru 3000 de euro pe lunâ?

-4 (4 voturi)

Vezi toate comentariile (10)

Modifică Setările