„Axinte” de la „Vacanţa Mare”, cercetat de DNA pentru trafic de influenţă. Dan Diaconescu a fost audiat ca martor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Florin Petrescu, alias „Axinte”, de la grupul „Vacanţa Mare”, este cercetat de procurorii DNA pentru trafic de influenţă, potrivit unor surse judiciare. El este acuzat că ar fi cerut 5.000 de euro de la fostul director al Spitalului Malaxa, căruia i-a promis că-l va promova la OTV, condus de Dan Diaconescu.

„Este un dosar vechi de patru ani, făcut la sesizarea directorului de la Spitalul Malaxa. Am fost audiat acum doi ani. Directorul mi-a spus să-i pun o vorbă bună pe lângă Dan Diaconescu. Mi-a spus: <<Eşti prieten cu Dan Diaconescu, vorbeşte cu el să nu mai spună de Spitalul Malaxa în emisiuni>>”, ne-a declarat Petrescu.

El a arătat că după această discuţie a urmat condamnarea lui Dan Diaconescu, iar de curând au început din nou audierile în acest dosar. Dan Diaconescu a fost audiat astăzi în calitate de martor în acest dosar.

„Sunt nevinovat, Eu nu am luat nimic. Aşa este când vrei să ajuţi un prieten”, a explicat actorul.

Dan Diaconescu a fost adus luni din Penitenciarul Rahova la Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru a da declaraţii în faţa procurorilor. Realizatorul TV  execută o pedeapsă cu închisoarea de cinci ani şi şase luni, fiind condamnat, pe 4 martie 2015, pentru şantajarea lui Ion Moţ, fost primar al comunei arădene Zărand, precum şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea.


 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite