Bărbat ridicat de poliţişti după ce s-a dezbrăcat în faţa unor elevi de la o şcoală din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, care s-a dezbrăcat, luni, în apropierea Şcolii 102 din Sectorul 4 al Capitalei, în faţa mai multor elevi, a fost ridicat de poliţişti şi condus pentru audieri la Secţia 26, potrivit unor surse din Poliţie.

Sursele citate au precizat pentru Mediafax că incidentul a avut loc în jurul orei 14.10, când individul s-a dezbrăcat în faţa clădirii unităţii de învăţământ, fiind văzut de mai mulţi elevi.

Bărbatul în vârstă de 44 de ani a fost ridicat şi dus la Secţia 26 pentru a fi audiat.

În acelaşi timp, au fost conduşi la secţie cinci elevi şi două persoane care se aflau în zonă pentru a da declaraţii în calitate de martori.


ANCHETĂ Învăţătoarea „abonată” la banii părinţilor riscă suspendarea

Autorităţile sunt aşteptate joi să decidă dacă învăţătoarea de la Şcoala 10 din Capitală, acuzată că ar fi cerut bani de Crăciun pentru personalul şcolii, mai rămâne în sistem.

Ancheta de la Şcoala 10 continuă. Avocata învăţătoarei: înregistrarea a fost scoasă din context, discuţia era despre ambalajul „micilor” atenţii de Crăciun

Ancheta de la Şcoala 10 „Maria Rosetti” din Capitală, unde o învăţătoare le-a pretins părinţilor bani mai mulţi pentru cadourile de Crăciun ale personalului, continuă. Miercuri, avocata învăţătoarei Dana Blându a declarat că plângerea părinţilor pentru care este anchetată aceasta nu a avut legătură cu scandalul darurilor şi că învăţătoarea chiar s-ar fi oferit să le plătească acestora contravaloarea „micilor” atenţii.

VIDEO Colegii învăţătoarei care a cerut bani părinţilor pentru cadouri de Crăciun sunt audiaţi de o comisie a Inspectoratului Şcolar Bucureşti

O comisie a Inspectoratului Şcolar a ajuns, luni dimineaţă, la Şcoala nr. 10 din Capitală unde o învăţătoare este acuzată că ar fi cerut bani părinţilor pentru cadouri de Crăciun. Ancheta în acest caz a fost declanşată după ce în mass-media a apărut o înregistrare video de la o şedinţă cu părinţii în care aceasta se arată indignată de sumele mici strânse de părinţi pentru cadourile de Crăciun, care ar fi trebuit să ajungă la angajaţii şcolii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite