Bărbaţi daţi în urmărire în Franţa şi Italia pentru trafic de droguri, găsiţi ascunşi în şifonier şi sub canapea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
politia

Patru bărbaţi, condamnaţi pentru trafic de droguri şi furt au fost găsiţi de poliţiştii bucureşteni, joi dimineaţă în timpul unor descinderi, în Capitală. Unul dintre aceştia se ascundea în lada unei canapele, iar altul în şifonier. Indivizii aveau pe numele lor mandate europene de arestare emise în Franţa şi Italia.

Poliţiştii din Bucureşti au depistat, joi dimineaţă, patru persoane, de 25, 33, 34 şi respectiv 36 de ani. Doi dintre bărbaţi sunt condamnaţi definitiv pentru trafic de droguri şi conducere fără permis, respectiv furt. Ceilalţi doi se află sub efectul mandatelor europene de arestare, emise de autorităţile din Franţa şi Italia, urmând a fi prezentaţi magistraţilor, potrivit observatornews.ro. 

„Joi, 13 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Investigaţii Criminale, cu sprijinul Serviciului Acţiuni Speciale, au depistat 4 persoane, de  25, 33, 34 şi respectiv 36 de ani. Doi dintre bărbaţi sunt condamnaţi definitiv sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri şi conducere fără permis, respectiv furt.

Celelalte două persoane depistate se află sub efectul mandatelor europene de arestare, emise de autorităţile din Franţa şi Italia, urmând a fi prezentaţi magistraţilor. La momentul în care s-a pătruns în locuinţe, unul dintre bărbaţi a fost găsit ascuns în lada unei canapele, iar un altul în şifonier", se arată în informarea poliţiştilor bucureşteni.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite