Bărbatul acuzat de crima de pe Calea Victoriei din Capitală a fost arestat preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O femeie a murit după ce a fost înjunghiată într-un magazin de pe Calea Victoriei din Bucureşti. FOTO Eduard Enea
O femeie a murit după ce a fost înjunghiată într-un magazin de pe Calea Victoriei din Bucureşti. FOTO Eduard Enea

Bărbatul care şi-a ucis fosta iubită într-un magazin de pe Calea Victoriei a fost arestat preventiv, vineri, după ce Tribunalul Bucureşti a admis cererea procurorilor, decizia putând fi contestată.



 Judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Tiberiu Radu (42 de ani), acuzat de omor şi reţinut joi de procurorii Parchetului Capitalei.

După judecarea cererii de arestare preventivă, bărbatul a fost dus înapoi în Arestul Poliţiei Capitalei. Decizia poate fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti, care va hotărî definitiv dacă Tiberiu Radu rămâne în arest preventiv, va fi plasat în arest la domiciliu sau cercetat  sub control judiciar.

Joi dimineaţă, în jurul orei 9.35 echipajele SMURD şi Poliţia au fost alertate printr-un apel la numărul 112 că o femeie a fost înjughiată într-un magazin de pe Calea Victoriei din Capitală unde lucra.

Echipajul SMURD a încercat să o resusciteze, însă femeia a intrat în stop cardio-respirator, nemaiputând fi salvată, în condiţiile în care avea mai multe plăgi tăiate în zonele toracică şi abdominală.

Poliţiştii Sectorului 1 l-au găsit pe Tiberiu Radu joi la prânz, în apropierea locului în care a avut loc crima şi l-au dus la Poliţia Capitalei pentru audieri, apoi au emis pe numele lui ordonanţă de reţinere.
Victima, Loredana Ivan, în vârstă de 38 de ani făcuse în urmă cu câteva săptămâni o plângere la Poliţie care viza fapte de ameninţare În 8 aprilie, poliţiştii de la Secţia 1 au dus dosarul la Parchet şi au propus închiderea anchetei.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite