Bătaie cu crose în traficul din Bucureşti, la scurt timp după declaraţia preşedintelui despre golf: „S-a jucat la sânge” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO:  Facebook/ Europol
FOTO:  Facebook/ Europol

Sindicatul Europol din Poliţie a publicat imagini cu un conflict între mai mulţi şoferi din Bucureşti, care a degenerat, participanţii aplicându-şi lovituri cu crose de golf, chiar la scurt timp după ce preşedintele Klaus Iohannis i-a îndemnat pe români să descopere acest sport.

„La scurt timp după declaraţia de sâmbătă a lui Klaus Iohannis, Preşedintele României, de pe un teren de golf din judeţul Alba, prin care încuraja românii să "descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacţii", pe un bulevard din Bucureşti, s-au scos crosele. S-a jucat la sânge, cu multă patimă şi pasiune, doar că nu pe terenul de golf, ci pe asfaltul de pe bulevard. Fenomenul agresiunilor din trafic este tot mai accentuat, iar faptul că astăzi orice şofer poate avea în maşină, la îndemână, orice obiect contondent, de genul bâtă de baseball, crosă de golf, săbii, macete etc ne demonstrează încă o dată cât de depăşită este legea şi politica penală din România”, se spune într-o postare de pe pagina de Facebook a Europol.
 

„Golful se poate practica la orice vârstă şi încurajez pe cât mai mulţi să descopere acest frumos sport”, a declarat şeful statului sâmbătă, în comuna Pianu de Sus din judeţul Alba.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite