Bătăuşul cu BMW se visa avocat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Drăgan a fost arestat pentru 29 de zile
Cosmin Drăgan a fost arestat pentru 29 de zile

Cosmin Drăgan (22 de ani) ar fi vrut să ajungă avocat de succes, fiind student al Facultăţii de Drept şi Administraţie Publică Spiru Haret, din Craiova. Pumnii pe care i-a cărat unui pensionar nevinovat i-au distrus însă orice şansă la o carieră în justiţie.

Tânărul poate fi catalogat drept un student mediocru din cauza notelor slabe obţinute în sesiunea din ianuarie-martie 2009, când era în anul I de facultate.

Craiova: Ministrul Blaga îl consideră vinovat pe procuror pentru că nu ştia de înregistrările cu bătrânul omorât în bătaie

Poliţistul care a lovit mortal o femeie şi a fugit a fost reţinut de procurorii Parchetului General

VIDEO L-a prins sub maşină şi l-a târât câţiva metri, lăsându-l într-o baltă de sânge. Apoi a fugit

EXCLUSIV Şmecherul cu Ferrari: „Am condus în România cinci ani fără permis şi nu m-a oprit poliţia”

EXCLUSIV Şmecherul cu Ferrari: „Nu am avut timp să dau examen pentru permisul de conducere”

De exemplu, la Drept Penal craioveanul a luat nota cinci, însă la Drept Constituţional a împuşcat un opt. La alte materii precum Drept Civil şi Introducere în Istoria Dreptului, acesta s-a ales cu o notă de şapte, respectiv una de cinci.

Despre Cosmin Drăgan îşi aminteşte şi fostul său diriginte din şcoala generală, Ion Flueraşu. „Nu era coleric, dar avea un temperament sangvinic şi dădea dovadă de aroganţă", spune profesorul de la Colegiul Tehnic Costin D. Niţescu.

Conform dosarelor de la Tribunalul Gorj, în care tânărul a fost cercetat pentru mai multe furturi din maşini în ultimii doi ani, acesta a justificat absenţa de la câteva termene de judecată prin faptul că a avut de susţinut examene.

În 2009, apărătorul lui Drăgan a solicitat aplicarea unei amenzi administrative, nu penale, pentru a nu-i fi afectată cariera în avocatură.

Lăsat într-o baltă de sânge

Nici nu s-a stins scandalul provocat de bătăuşul cu BMW, că un alt tânăr, tot din Craiova,  Adrian Călin (23 de ani), a intrat în vizorul poliţiştilor. Joi seara, acesta a urcat băut la volan, a dat cu spatele, cu viteză, lovind o mamă şi pe fiul ei de 13 ani.

Bărbatul l-a târât pe copil câţiva metri, lăsându-lîntr-o baltă de sânge, apoi a fugit. A fost arestat pentru 29 de zile şi riscă 15 ani de închisoare pentru vătămare corporală din culpă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite