Bercea Mondial şi fiul său, trimişi în judecată pentru tentativă de omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anghel Sandu zis şi Bercea Mondial
Anghel Sandu zis şi Bercea Mondial

Bercea Mondial şi fiul său au fost trimişi, joi, în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru tentativă de omor, respectiv tentativă de omor calificat.

Anghel Sandu zis şi Bercea Mondial, şi fiul său Laurenţiu Anghel, au fost trimişi în judecată de procurori pentru infracţiunile de tentativă de omor, respectiv tentativă de omor calificat. 

Procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică susţin că în data de 22 ianuarie 2009, pe raza municipiului Slatina, în contextul unui conflict spontan, generat de neînţelegerile cu privire la un teren, Anghel Sandu ar fi lovit cu un cuţit şi cu alte corpuri dure o persoană, ce vânduse anterior terenul respectiv unui terţe persoane. 

Potrivit anchetatorilor, în contextul scandalului iscat, persoana vătămată precum şi o alta, ce o însoţea, ar fi fost lovite de fiul lui Bercea, Anghel Laurenţiu, cu un autoturism la volanul căruia se afla, rulând cu mare viteză şi urmărind victimele.

În urma acestei altercaţii, ambele persoane au suferit leziuni traumatice care le-au pus viaţa în pericol, una dintre ele necesitând pentru vindecare 12-13 zile îngrijiri medicale, iar cealaltă 80-90 de zile, se mai arată în rechizitoriul procurorilor.

Dosarul a fost trimis spre soluţionare la Tribunalului Olt. În prezent, atât Anghel Sandu cât şi Laurenţiu Anghelse află în arest într-o altă cauză.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite