Bilanţul violenţelor de la protestul diasporei din Piaţa Victoriei: 452 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bilanţul răniţilor de la protestul Diasporei din Piaţa Victoriei a ajuns la 452, dintre care 70 au fost spitalizaţi. Printre răniţi se numără şi 24 jandarmi.

Dintre cele 452 de persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale, 65 au fost transportate la spital. Printre acestea se numără şi nouă jandarmi.

În Piaţa Victoriei au fost prezente 17 ambulanţe SMURD de prim ajutor, 13 ambulanţe pentru multiple victime, toate deservite de medici, 3 motociclete SMURD, o maşină de suport logistic medical, 13 maşini de pompieri, un centru de comandă şi coordonare, 56 de paramedici pentru preluarea răniţilor.

Jandarmii au intrat în forţă în Piaţa Victoriei, gonind oamenii, deşi mii de persoane protestau în continuare. Doi jandarmi, între care o femeie, au fost prinşi la un moment dat de un grup de persoane violente, care au început să îi lovească. 

Cei doi jandarmi au fost scoşi de un grup de manifestanţi paşnici, care au făcut scut uman în jurul celor doi jandarmi şi i-au escortat până la un grup de jandarmi, care nu au intervenit pentru a-şi salva colegii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite