Bilete gratuite la teatre, muzee şi la circ pentru cei care se vor vaccina anti-COVID de 1 iunie, în Piaţa Constituţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Shutterstock
FOTO: Shutterstock

Toate persoanele care se vor vaccina anti-Covid în 1 iunie, la centrul de vaccinare drive-thru deschis de Primăria Capitalei în Piaţa Constituţiei, vor primi bilete gratuite la teatrele şi muzeele din Bucureşti, anunţă, luni, Nicuşor Dan.

„Dacă vă vaccinaţi pe 1 iunie, puteţi merge apoi gratuit, împreună cu familia, la piese de teatru, puteţi să vizitaţi muzee din Bucureşti sau să vedeţi spectacole de circ. Biletele gratuite se emit pentru instituţiile de cultură aflate în subordinea Primăriei Capitalei şi sunt valabile până la finalul anului", a transmis primarul Capitalei, într-un mesaj postat pe Facebook.

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anunţat, luni, la Digi24 că peste 50% dintre bucureşteni s-au vaccinat cu cel puţin o doză şi că aproape jumătate dintre aceştia au deja ambele doze administrate.

„Da, sunt peste 1.200.000 de bucureşteni care ne-am vaccinat până acum din 2.200.000, conform datelor oficiale. Din aceste peste 1,2 milioane de persoane care s-au vaccinat cu cel puţin o doză, spre 560.000 sunt vaccinaţi cu două doze", a declarat prefectul.

  

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite