Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Bode, după ce adjunctul Poliţiei Capitalei a fost găsit la un local alături de alte persoane: Sunt hotărât să nu tolerez nicio abatere de la lege

6
23 Jan 2021 16:21:27
Autor: News.ro

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anunţat, sâmbătă, că nu tolerează nicio abatere de la lege, indiferent de calitatea persoanelor implicate, comentând astfel faptul că 27 de persoane, între care şi adjunctul Poliţiei Capitalei Radu Gavriş, au fost găsite de poliţişti în restaurantul Hanul lui Manuc, încălcând restricţiile impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

Faţă de Radu Gavriş, Bode anunţă că s-a dispus deja declanşarea cercetării prealabile.

 
Lucian Bode anunţă ”toleranţă zero faţă de nerespectarea legii”, într-o postare pe Facebook, după ce poliţiştii au descoperit 27 de persoane la Hanul lui Manuc, între care şi adjunctul Poliţiei Capitalei Radu Gavriş.
 
”Din informaţiile pe care le deţin în acest moment, în cazul menţionat, s-a dispus deja declanşarea cercetării prealabile faţă de ofiţerul respectiv, pentru a se stabili existenţa sau inexistenţa unei abateri disciplinare şi a vinovăţiei sale, sub aspectul încălcării îndatoririlor care revin profesiei de poliţist, prevăzute de Legea nr. 360/2002, având în vedere că acesta este şi desemnat, la nivelul Poliţiei Capitalei, să coordoneze activităţile specifice de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19”, a scris Bode pe Facebook.
 
Ministrul de Interne a precizat că nu tolerează ”nicio abatere de la lege, indiferent de numele sau calitatea persoanelor care sunt implicate în astfel de cazuri”.
 
”Nimeni, indiferent de statutul său social, nu este mai presus de lege! Totodată, vreau să subliniez că, atâta timp cât voi deţine mandatul de ministru al Afacerilor Interne, mă voi implica cu toate forţele mele pentru ca imaginea structurilor din MAI, fie că vorbim de poliţişti, jandarmi, pompieri sau poliţişti de frontieră, să reflecte calităţile şi adevărata valoare a personalului. Uniforma pe care fiecare angajat al Ministerului Afacerilor Interne o îmbracă trebuie să fie un model de urmat pentru noi toţi”, a mai scris ministrul.
 
Un număr de 27 de persoane, între care şi adjunctul Poliţiei Capitalei Radu Gavriş, au fost găsite de poliţişti în restaurantul Hanul lui Manuc, încălcând astfel restricţiile impuse în contextul pandemiei de COVID-19. Printre clienţi se afla şi o persoană care trebuia să fie în carantină, în judeţul Călăraşi. Poliţiştii au amendat 25 de clienţi, dar şi pe reprezentanţii localului.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

6 Comentarii

Tudor Miclovan
23.01.2021, 16:34:00

Bai, durule ca fularul. Ai 60 de analfabeti angajati la Suceava, care vor malai mai mult si dau de ofiteri, cand ei nu stiu nici sa treaca strada. Tu vorbesti ca nu tolerezi? Umbla, mai cioban de gabori!

-9 (11 voturi)
Tudor Miclovan
23.01.2021, 16:42:57

Bai Bota, Cu ala cu morcovul in ce gandeste tolerezi?

-1 (3 voturi)
Valik6666
23.01.2021, 16:58:08

Dar de faptul ca nea' Bode asta umbla cu girofar pe valea oltului ca bezmeticu punand viata in pericol altor participanti la trafic si chiar provocand un accident destul de grav nu se mai spune nimic?

+2 (2 voturi)
zero
23.01.2021, 17:24:46

La Harghita cu Gavris!

-1 (1 vot)
Burci Infractorul
23.01.2021, 17:51:22

Există penitenciar în Harghita? Locul lui Javriș este la pușcărie.

-3 (3 voturi)

Vezi toate comentariile (6)

Modifică Setările