Articol publicitar

Brânza cu gust de fericire, ultima invenţie Delaco

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inovaţia, atractivitatea vizuală şi satisfacţia gustului au fost criteriile în funcţie de care 4000 de români au votat Miez de lapte drept produsul anului in România, într-o competiţie dură. Interesant este faptul că, anul acesta, votul românilor s-a îndreptat spre un produs care, dincolo de gustul plăcut şi aspectul inovator este şi unul foarte sănătos.

Miez de lapte are în compoziţie doar lapte de vacă, cheag şi puţină sare. Este practic o brânză cu gust de lapte proaspăt, extrem de bogată în Calciu şi Fosfor, două porţii de Miez de Lapte asigurând 66% din doza zilnică recomandată de Calciu şi 50% din cea de de Fosfor. Nici vorbă de coloranţi, conservanţi sau alte adaosuri artificiale.

Intrebat despre acest succes de masă, Tudor Comaniciu, CEO Delaco, a afirmat: “Bucuria acestei recunoaşteri generale este cu atat mai mare cu cât ştim că oferim românilor un produs cu adevărat sănătos, gustos, dar  şi versatil. Spun asta, pentru că intră uşor atât în gustări, feluri principale, deserturi savuroase cât şi în diete. Cea mai mare fericire pentru noi este să facem cât mai mulţi fani brânză fericiţi, de aceea obişnuim între noi să spunem acestui produs inovator, brânza cu gust de fericire."

Surse neoficiale afirmă că în judeţul Braşov, unde este semnalat cel mai mare consum de Miez de lapte - acesta având cel mai ridicat conţinut de calciu care poate fi asimilat dintr-o brânză proăspată - există un număr în creştere de consumatori înfocaţi, copiii şi adulţi, care susţin că în urma consumului intens le-au apărut la picioare câte o pereche de aripioare mici, care le-a adus foarte multă fericire, probabil de la însemnatul procent de calciu din Miez de lapte. Interesant este faptul că aripioarele funcţionează perfect şi niciuna din aceste persoane nu doreşte vreo intervenţie medicală, considerându-se privilegiate şi binecuvântate. Copiii ajung mai rapid la şcoală, adulţii nu mai întârzie în trafic la serviciu, plimbările sau urcatul pe munte au devenit o experienţă unică samd. Sursele citate susţin că în curând totul va deveni public datorită interesului manifestat de NASA în privinţa acestui fenomen, de aici probabil toată confidenţialitatea de până acum din jurul produsului şi rezultatelor sale.

Detalii şi informaţii despre acest produs găsiti pe http://bit.ly/DelacoMiezDeLapte

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite