Articol publicitar

Brico Dépôt anunţă deschiderea a şase noi „depozite”

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureşti, 14 octombrie 2014. Brico Dépôt anunţă inaugurarea a şase noi „depozite”, a căror transformare a început în luna august, ajungând astfel la opt unităţi pe piaţa locală. Magazinele au fost realizate după modelul de afaceri de succes al Brico Dépôt, în urma achiziţionării celor 15 magazine Bricostore în luna iunie anul trecut.

Deschiderea a şase noi magazine

Lucrările la magazinele din Chiajna (Militari), Ploieşti, Piteşti, Braşov, Arad şi Oradea au fost finalizate într-un timp record. Cele şase unităţi vor fi deschise vineri, 17 octombrie, ora 07:00. Fiecare dintre aceste magazine se bazează pe o nouă strategie operaţională si de Marcom, care se traduce în mai multă eficienţă pentru clienţi.

Echipele noastre au fost foarte eficiente în finalizarea lucrărilor de transformare pentru cele şase magazine, care se adaugă acum celor două unităţi deja operaţionale din Bucureşti, astfel că putem spune cu mândrie că deţinem un total de opt magazine Brico Dépôt în ţară. Ne bucurăm în mod deosebit de transformarea magazinului din Chiajna, întrucât acesta a fost primul magazin de tip DIY din România. Vom continua procesul de transformare şi pentru restul magazinelor, ale căror lucrări de renovare vor începe în primul semestru din 2015. Echipele din cele şase magazine noi au fost temeinic pregătite pentru a-şi însuşi noul concept şi a-l aplica cu succes în beneficiul clienţilor. Locuitorii din Chiajna, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Arad şi Oradea au acum acces la cele mai bune unelte şi materiale pentru proiectele lor de renovare, la cele mai mici preţuri de pe piaţă, iar noi suntem mai mult decât bucuroşi să-i ajutăm să-şi înfrumuseţeze casele”, spune Patrick Papot, Deputy CEO Romania, Brico Dépôt.

Patrick Papot

Brico Dépôt, deţinut de compania britanică Kingfisher plc, operează în prezent în opt puncte comerciale: trei în Bucureşti – Pantelimon, Orhideea şi Chiajna, şi noile magazine deschise în ţară, la Ploieşti, Piteşti, Braşov, Arad şi Oradea.

În magazinele noi lucrează echipe de 70 de angajaţi, fiecare dintre aceştia fiind lucrători comerciali înalt specializaţi, mereu prezenţi cu informaţii utile şi exhaustive pentru clienţi. Depozitele sunt structurate într-un format uşor de parcurs, menţinând cele trei zone principale - materiale de construcţii şi renovări, amenajări interioare şi unelte necesare pentru realizarea lucrărilor – şi îşi deschid uşile în fiecare zi de la ora 07:00.

Volum şi autoservire

Atât profesioniştilor, cât şi persoanelor interesate de bricolaj,  Brico Dépôt le propune o ofertă în cantităţi industriale, disponibilă imediat prin autoservire. Volumele mari permit menţinerea preţurilor mici. La Brico Dépôt clienţii găsesc produse indiferent de cantitatea de care au nevoie, şi avantajul că se pot apuca de lucru imediat.

Preţuri mici în fiecare zi

Formula de afaceri a  Brico Dépôt este intrinsec legată de preţ: întreaga organizare a afacerii este creată pentru a oferi preţuri mici în fiecare zi, gamele Brico Dépôt nu conţin produse inutile – contrar gândirii „tot timpul mai mult”.

image

Comerţ subliniat de produse "Arivaj"

Dedicat mereu preţurilor mici, Brico Dépôt nu realizează promoţii care pot crea confuzie în rândul clienţilor şi dificultăţi în compararea ofertelor de pe piaţă; politica Brico Dépôt este de a ţine pasul constant cu dinamica ofertei comerciale prin introducerea produselor „Arivaj”. Ce este un „Arivaj”? Un produs vândut în cantitate limitată, care nu se găseste în gama permanentă, vândut la un preţ foarte mic, sub media pieţei.

Unităţi de tip „depozit”

Unicitatea formulei de afaceri a  Brico Dépôt este, de asemenea, evidenţiată prin magazinele sale: „depozite” conforme cu aşteptările clienţilor, robuste, fără adaosuri inutile, create pentru eficienţă, claritate, fluiditate şi economisirea timpului.

Traseul în depozite este organizat în jurul celor trei zone: materiale de construcţie şi renovare, amenajări interioare şi unelte necesare pentru realizarea lucrărilor. Deschizându-şi uşile în fiecare zi la ora 07:00,  Brico Dépôt îşi propune să devină reperul pentru meşteri şi profesionişti, permiţându-le să-şi înceapă proiectele la timp.

Despre Brico Dépôt

Brico Dépôt a fost înfiinţat în 1993 în Reims (Franţa). Are în prezent 112 de magazine în Franţa şi 24 în Spania. Brico Depôt vizează în primul rând pasionaţii DIY şi constructorii profesionişti. Este bazat pe un format de preţ scăzut, care oferă clienţilor produsele esenţiale pentru DIY şi proiecte de renovare, disponibile în cantităţi mari, dar şi pentru şantierele de construcţie.

Pentru mai multe informaţii: http://www.brico-depot.ro

Despre Kingfisher plc

Kingfisher plc este cel mai mare grup de retail de home improvement din Europa şi al treilea ca mărime la nivel mondial, cu 1134 de magazine în nouă ţări din Europa şi Asia. Principalele sale branduri de retail sunt B&Q, Castorama, Brico Dépôt şi Screwfix. Kingfisher operează de asemenea brandul Koçtaş, o colaborare de 50% în Turcia cu Grupul Koç.

Pentru mai multe informaţii: http://www.kingfisher.com

Oferta Brico Dépôt România

• 12,000 produse esenţiale pentru construcţii şi amenajări interioare

• Preţuri mici şi menţinerea calităţii produselor

• Disponibilitatea produselor şi autoservire imediată

• “Arivaj” – produse care se găsesc în cantităţi industriale, la preţuri sub media pieţei

• Gamele de produse includ atât brand-urile naţionale prezente şi înainte în Bricostore, cât şi brandurile proprii Brico Dépôt şi cele mai vândute produse.

• Deschis de luni până sâmbătă de la orele 7:00 la orele 21:00 şi duminica de la orele

9:00 la orele 19:00

• Formatul prietenos şi uşor de cumpărat al depozitului este organizat în trei zone principale: materiale de

construcţie şi renovări, amenajări interioare şi unelte necesare pentru realizarea

lucrărilor.

Informaţii utile:

Brico Dépôt Pantelimon: Şoseaua Vergului, nr 18-20, sector 2, Bucureşti

Brico Dépôt Orhideea: Calea Giuleşti, nr 1-3, sector 6, Bucureşti

Brico Dépôt Militari: Autostrada Bucureşti - Piteşti Km 11-12 Bucureşti

Brico Dépôt Ploieşti: DN 1 Km 6 Blejoi, Ploieşti

Brico Dépôt Braşov: Calea Bucureşti nr 109 Braşov

Brico Dépôt Piteşti: Comuna Bradu, Sat Geamăna, DN 65B

Brico Dépôt Arad: Calea Aurel Vlaicu, nr 299/6 Arad

Brico Dépôt Oradea: Calea Aradului, nr 62 Oradea

Deschis de luni până sâmbătă de la ora 7.00 la ora 21.00 şi duminica de la ora 9.00 la ora 19.00.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite