Căprioare n-am vânat/ Am vânat un deputat. Grupul parlamentar UNPR vânează parlamentarii opoziţiei cu formulare tipizate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spune si tu
Spune si tu

Bloggerul Horaţiu Buzatu atrage atenţia asupra unui lucru ciudat care s-a întâmplat ieri în Parlament. Când deputata PSD Aura Vasile şi-a anunţat trecerea la grupul parlamentar al UNPR, a semnat o declaraţie tipizată, ceea ce înseamnă că UNPR a pornit la vânătoare şi nu se opreşte până nu împuşcă toţi iepurii pentru care a tipărit tipizatele.

. "Să fie atât de mulţi parlamentari non-UNPR care solicită adeziunea, încât secretariatul domnului Oprea nu mai pridideşte cu înscrierile şi atunci au ajuns să tipărească formulare tipizate ? Sau te pomeneşti că parlamentarii opoziţiei sunt înghesuiţi prin lifturi, pe scări sau prin colţurile mai întunecoase ale Parlamentului şi apoi siliţi să semneze, tot aşa cum pe vremuri ţăranii erau siliţi să semneze la cooperativizare ?", întreabă Horaţiu Buzatu. În oricare dintre cele două situaţii ne aflăm, este clar că în Parlament au loc mişcări ciudate.

Vezi aici cum arată formularul tipizat

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite