Casa unui judecător din completul lui Dragnea, lovită cu pietre de un vecin. Care a fost motivul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare. Foto: Inquam.
Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare. Foto: Inquam.

Casa unuia dintre judecătorii care au făcut parte din completul de judecată al lui Liviu Dragnea a fost atacată, vineri noaptea, cu pietre, trei dintre ferestre fiind sparte în urma incidentului. Un comunicat al poliţiei a precizat câteva ore mai târziu că motivul ar fi doar un conflict mai vechi cu unul dintre vecini. Ca urmare, a fost întocmit dosar penal pentru distrugere şi ameninţare, fiind continuate cercetările.

Casa unuia dintre judecătorii din completul care l-a condamnat joi pe liderul PSD Liviu Dragnea, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare, a fost vandalizată vineri seara, proprietarul nefiind acasă. În urma anchetei poliţiei, motivul ar fi fost însă un conflict mai vechi cu unul dintre vecini. Trei dintre geamurile casei au fost sparte, autorităţile deschizând un dosar penal pentru distrugere şi ameninţare. Poliţia a anunţat că cercetările continuă.

Curtea Supremă a pronunţat joi sentinţele în dosarul „angajărilor fictive” de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Teleorman. Astfel, liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu. Şeful PSD a fost achitat pentru fals intelectual. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite