Eveniment

Către colegii medici din România şi nu numai...

5
3 Nov 2015 12:34:10
Felicia Buruiană
Medicii au venit din proprie voinţă de acasă în noaptea fatidică de 30 noiembrie pentru a salva victimele incendiului de la Club Colectiv FOTO Mihai Caliu/Click
Medicii au venit din proprie voinţă de acasă în noaptea fatidică de 30 noiembrie pentru a salva victimele incendiului de la Club Colectiv FOTO Mihai Caliu/Click

Simt nevoia să îmi exprim admiraţia şi respectul pentru colegii medici din România care au demonstrat un înalt grad de profesionalism în tragedia de la Clubul „Colectiv“ din Bucureşti, în data de 30 octombrie 2015.

În condiţiile unui sistem medical care are nevoie de schimbări radicale şi cu resurse insuficiente, medicii au impresionat prin modalitatea în care au reuşit să facă faţă acestui accident traumatic în masă. 

Cuvintele care să exprime tristeţea sunt insuficiente şi nu doresc să insist pe acest lucru.

Îmi doresc, însă, ca lucrurile făcute superficial şi din interese pur financiare să se oprească! Incorectitudinea şi necinstea au atins niveluri, deja, criminale. Aceste tipuri de cluburi nu au clar niciun element de siguranţă şi de sănătate a clienţilor şi angajaţilor! Acesta a fost un semnal de alarmă tragic, care, sper, să duca la luarea unor măsuri prompte, corecte şi concrete. Viaţa clienţilor şi a personalului angajat trebuie să fie o prioritate, indiferent de incinta în care se află!

Tristeţea faţă de acest eveniment este infinită.

Profunde condoleanţe familiilor îndurerate!

Dr Felicia Elena Buruiană
Obstetrică şi Ginecologie
Marea Britanie

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

anon anon
3.11.2015, 12:47:38

doamna doctor, lucrurile acestea se intampla si pentru ca sute de mii de oameni calificati si competenti ca dumneavoastra au plecat din aceasta tara. cuvintele care sa exprime tristetea pentru o pierdere umana atat de mare intr-un timp atat de scurt sunt insuficiente si nu o sa mai insist asupra acestui lucru.

+1 (5 voturi)
Ursula.K.LeGuin
3.11.2015, 13:51:17

De ce ne pleaca medicii din Romania? Ar trebui sa ne privim serios in oglinda si sa ne raspundem la aceasta intrebare. Cuvintele spuse de tot felul de țațe și derbedei la adresa medicilor, acum catva timp, cand se punea problema unei greve - acele cuvinte dor si alunga. Si eu am rude medici, care au ales dupa multi ani sa plece - nu pentru bani, ci pentru umilinta si lipsa de intelegere si respect pe care romanii o arata celor mai valorosi dintre noi.

+4 (4 voturi)
M Costi
3.11.2015, 13:26:19

Alo, doamna medic , nu fiti ipocrita , ati plecat pt a castiga ceva ...malai in plus , nu v-a durut prea tare de compatrioti , asa ca vedeti-va de viata dvs si de contul atasat ! Lasati "admiratia si respectul" pt cei care stiu cu adevarat ce inseamna aceste lucruri....

-5 (7 voturi)
Ursula.K.LeGuin
3.11.2015, 13:54:59

Nu a plecat pentru bani, fiindcă dacă voia, ca ginecolog făcea bani și aici. A plecat ca să nu mai aibă parte de nesimtirea astora ca tine. Asa cum spunea cineva pe forum, astia ca tine ar trebui sa aiba un vindecator de la scoala profesionala de Vraci, cu care sa se bata pe burta de la egal la egal! Pune si tu mana pe o carte, poate ti se mai lumineaza neuronul.

+3 (5 voturi)
M Costi
3.11.2015, 21:31:47

@aurora martin - Esti ghicitoare/clarvazatoare , de unde stii de ce a plecat dna medic din tara ? Cat despre nesimtire si aroganta , nu te intrec multi !

0 (2 voturi)
Modifică Setările