Caz şocant la Satu Mare. Mai mulţi bărbaţi au băgat în gura unui câine o petardă care a explodat. „Ei sunt viitorii criminali în serie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câinele se află acum în stare gravă
Câinele se află acum în stare gravă

Câinele nu avea proprietar şi era hrănit de localnici. Animalul se află acum în stare gravă. O asociaţie care l-a preluat oferă recompensă celor care pot da detalii despre indivizii care i-au făcut rău câinelui.

UPDATE Ce s-a întâmplat cu câinele rănit de petardă

Un caz de o bestialitate incredibilă a avut loc la Satu Mare. Mai mulţi bărbaţi au băgat în gura unui câine maidanez o petardă. Aceasta a explodat şi animalul a fost grav rănit, potrivit digi24.ro.

O asociaţie care se îngrijeşte acum de căţel a anunţat că oferă o recompensă celor care pot ajuta la identificarea făptuitorilor. Legea românească pedepseşte o asemenea faptă cu închisoarea de la trei luni la un an sau cu amendă.

Tudor Ionescu, consilier general în Primăria Bucureşti a atras atenţia că indivizii care au făcut aşa ceva sunt viitorii criminali ai României. „Asta trebuie să înţeleagă şi societatea. FBI are o listă cu toţi cei care comit astfel de crime contra animalelor, au văzut relaţia directă dintre autorii acestor acte de cruzime asupra animalelor şi cei care comit crime“, a spus acesta pentru postul TV.

Studiile arată că aproape toţi criminalii în serie şi autorii celor mai cumplite masacre din istoria Americii, au avut antecedente de torturate şi ucidere a animalelor înainte de a face primele victime umane. Unu din doi criminali în serie, mai exact, potrivit studiilor internaţionale.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite