Cazul Caracal: Curtea lui Dincă e plină de catacombe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Perchezitii la locuinta lui Dinca din Caracal FOTO Mediafax

Cercetările anchetatorilor efectuate miercuri în curtea lui Gheorghe Dincă scot la iveală noi detalii înfiorătoare, posibile indicii ale săvârşirii mai multor crime.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a dat miercuri noi informaţii şocante despre ceea ce au găsit anchetatorii în curtea lui Gheorghe Dincă, afirmaţii pe care le-a făcut înainte de a i se interzice să mai participe la anchetă.

Avocatul a declarat că în curtea criminalului din Caracal sunt foarte multe tuneluri, grote sau gropi betonate, aşa zise catacombe care ar putea fi ”un fel de cimitir”.

”Există tuneluri, există tot felul de foraje, puţuri înfundate, puţuri care nu sunt neapărat înfundate, grote şi tot felul de betoane peste aceste lucruri, fără rost, adică nu există turnat beton în sensul de a pune fundaţie, a face ceva .

Din punctul meu de vedere, eu cred, cred că aici poate să fie un fel de cimitir, şi la propriu şi la figurat, al istoriei lui îndelungate în domeniul crimelor, şi după aceea cred că nu a mai avut loc pe aici şi a început să le mai şi ardă, să le mai împrăştie şi prin păduri şi prin alte locuri”, a declarat avocatul pentru un post de televiziune, sugerând că este posibil să găsească şi în casă alte urme, având în vedere mirosul de cadavru ce emană „din pereţi, din tencuială, din pământ, din acele încăperi pe care le are el construite, din grote”.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite