UPDATE Cazul Caracal. Părinţii Alexandrei, audiaţi la poliţie. Ce au declarat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
alexandra caracal

Părinţii Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani din Caracal despre care Gheorghe Dincă a spus că a omorât-o, sunt audiaţi, joi, la Poliţia Caracal, au declarat, pentru Mediafax, surse din anchetă.

 UPDATE Părinţii Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani, din Caracal, despre care Gheorghe Dincă a spus că a omorât-o şi apoi a ars cadavrul, le-au spus, joi, anchetatorilor că nu vor să se contituie parte civilă în dosar. La Poliţia Caracal este şi Dincă, alături de avocat, unde urmează percheziţia informatică. 

Părinţii Alexandrei au spus că nu vor bani de pe urma unei tragedii.

Tot la Poliţia Caracal este şi Gheorghe Dincă. Acesta participă, tot joi, la percheziţia informatică, alături de avocatul său. Anchetatorii verifică telefoanele lui Dincă, precum şi aparatul de fotografiat şi laptopul, ridicate din casa acestuia.

Familia Luizei a depus o cerere la DIICOT în dosarul anchetei în cazul din Caracal prin care solicită daune morale în valoare de 300.000 de euro, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Surse din anchetă au declarat, joi, pentru Mediafax, că părinţii Alexandrei Măceşanu sunt audiaţi la sediul Poliţiei Caracal, arată digi24.ro

Oamenii legii vor să refacă întregul traseu al Alexandrei din ziua în care a fost răpită. De asemenea, părinţii Alexandrei sunt întrebaţi dacă doresc să se contituie parte civilă în dosar.

În ceea ce îl priveşte pe Gheorghe Dincă, acesta va participa, joi, la percheziţia informatică, alături de avocatul său. Anchetatorii verifică telefoanele lui Gheorghe Dincă, precum şi aparatul de fotografiat şi laptopul, ridicate din casa acestuia. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite