Cazul Caracal. Scrisoarea ciudată primită de tatăl Luizei Melencu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tatăl Luizei a primit o scrisoare ciudată şi a sunat imediat la 112. Persoana care a trimis scrisoarea îi îndeamnă pe părinţii Alexandrei şi Luizei să nu le mai caute pe fete pentru că nu mai sunt în viaţă.

Claudiu Melencu, tatăl Luizei, fata dispărută încă din luna aprilie, a primit o scrisoare ce l-a distrus. I s-a transmis că fetele sunt moarte.

„În scrisoare scrie aşa: Domnilor, vă rog frumos să nu mai căutaţi fetele, sunt moarte. Am sunat la 112. Vă daţi seama cum mă simt eu. Nu pot să mă apropii de casa mea, din cauza lor. Aştept să vină DIICOT să ia această probă, această scrisoare. Eu am vorbit cu fata la 11:30 în data de 14 aprilie. Ea m-a sunat pe mine şi mi-a spus: tati, am venit la Caracal să scot banii pe care mi i-a trimis mami din Anglia. Tati am ajuns la ocazie, am oprit ocazia şi te sun când ajung acasă. A venit maşina morţii, probabil”, a declarat Claudiu Melencu la România TV, potrivit capital.ro

Bărbatul speră că fata lui trăieşte şi crede că acolo unde este, nu îi este bine. „Eu simt că trăieşte. În scrisoare scrie foarte clar că fetele sunt moarte. Dar eu simt că Luiza trăieşte şi acolo unde este nu e bine…”, a mai spus Claudiu Melencu.

Cercetările în cazul Caracal continuă. Potrivit unui comunicat de presă dat publicităţii sâmbătă de DIICOT, fragmentele de oase umane găsite în zona lizierei de pădure din apropierea locuinţei principalului suspect din cazul crimelor de la Caracal sunt într-o stare de calcinare excesivă, ceea ce nu permite identificarea unui profil ADN. Aceasta este însă concluzia unui raport preliminar.

Procurorii DIICOT anunţă că au cerut efectuarea „în regim de urgenţă, a expertizei genetice judiciare asupra întregului material probator, inclusiv asupra dinţilor şi a altor mijloace materiale de probă găsite cu ocazia cercetării la faţa locului“.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite