articolul anterior articolul urmator

Ce măsuri va lua MAI pentru a rezolva problema cozilor de la paşapoarte

4
13 Aug 2017 11:50:49
Autor: Florinela Iosip
Coadă la  paşapoarte la Iaşi  FOTO Adevărul
Coadă la  paşapoarte la Iaşi  FOTO Adevărul

4 Comentarii

Aurel Paun
13.08.2017, 12:54:03

"FADERE, o asociaţie românească din Spania, a solicitat sâmbătă ministrului de Interne, Carmen Dan, să rezolve de urgenţă situaţia creată la ghişeele de eliberare a paşapoartelor, afirmând că în caz contrar va face plângere penală împotriva acesteia." Nu am nici-o simpatie pentru actualul ministru MAI, dar FADERE ce masuri a luat ca sa evite aglomeratia la birourile de pasapoarte pe timpul vacantelor membrilor asociatiei? Pentru ca zeci de mii de turisti romani inconstienti se "bulucesc" sa-si schimbe pasapoarte, permise auto si inmatricullari exact in perioada in care au nevoie de ele, MAI trebuie sa-si inzeceasca numarul de ghisee si de personal?

Hayha Symo Aalto
13.08.2017, 15:48:39

Secretare de școală comunală Carmen Dan a tăiat NODUL GORDIAN : romănilor care stau la coadă la ghișeie li se vor da pașapoarte și alte acte DIN DOI ÎN TREI...............................................................ANI !!!

Hayha Symo Aalto
13.08.2017, 16:12:19

De ce are MAI-ul deficit de personal la ghișee și la OPERATIV ??? ! Că de "auxiliari" tàietori de frunze la cîini , burtoși incompetenți și pațachine sulemenite pe tocuri "cui" nu duce lipsă !!! Acu' cà s-au procopsit și cu Carmen Dan pot să trecă la fapte mari ***** Cozile la ghișee constituie un fenomen CICLIC - sărbători de iarnă și perioada vacanțelor de vară !!! Asta se întîmplă PESTE TOT ÎN LUME !!!!! Situațua poate fi CONTROLATĂ prin ORGANIZARE și PROFESIONALISM , două "chestii" care , în bătătura lui Carmen Dan sunt ca ploaia în deșert !

Hayha Symo Aalto
13.08.2017, 16:24:59

Nu pot sà nu recunosc că și REVERSUL MEDALIEI are doza sa de REALITATE : LENEA , INDOLENȚA , amînarea formalităților " ...pe ultimii 5-6 metrii" , în "ultima clipă" , ține de pronunțatul și deloc lăudabilul caracter LEVANTIN al romănilor !