FOTO Mesajul lui Barack Obama către români: "Împreună le dăm oamenilor speranţa unui viitor mai bun"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Barack Obama a ţinut să le mulţumească românilor, de 1 Decembrie, pentru eforturile la nivel internaţional depuse în ultimii ani
Preşedintele Barack Obama a ţinut să le mulţumească românilor, de 1 Decembrie, pentru eforturile la nivel internaţional depuse în ultimii ani

Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a transmis un mesaj de felicitare românilor cu ocazia Zilei Naţionale, în care le mulţumeşte pentru eforturile depuse pentru apărarea libertăţii şi democraţiei.

Într-un mesaj oficial postat pe site-ul Departamentului de Stat american, semnat de secretarul de stat Hillary Clinton în numele preşedintelui Barack Obama şi al poporului american, şeful Statelor Unite ale Americii (SUA) a ţinut să transmită tuturor românilor urări de bine cu ocazia aniversării Zilei Naţionale - 1 Decembrie.

Mesajul preşedintelui SUA vine ca o confirmare a ”contribuţiei importante” pe care România, ca partener în NATO, continuă să o aibă pentru ”pace şi prosperitate în lume”, se arată în comunicatul oficial.

”Sprijinul vostru pentru NATO şi alte organizaţii internaţionale a ajutat la propagarea idealurilor de libertate şi democraţie. Împreună, intervenim în Balcani şi în Afganistan pentru a le da milioanelor de oameni speranţa unui viitor mai bun", a explicat Hillary Clinton importanţa acordată României.

În finalul mesajului semnat de secretarul de stat Hillary Rodham Clinton este reconfirmat parteneriatul strategic dintre România şi SUA, pe a cărui continuitate mizează pentru mulţi ani.

obama mesaj
Suntem recunoscători să avem în România un prieten puternic şi un aliatHillary Clinton, secretar de stat SUA
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite