Ceaţă şi frig. Vezi prognoza pe următoarele trei zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Avertizare de ceaţă pentru judeţele Galaţi, Vrancea şi Vaslui
Avertizare de ceaţă pentru judeţele Galaţi, Vrancea şi Vaslui

Săptămâna începe cu vreme rece, ceaţă dimineaţa, dar  temperaturile vor fi ceva mai mari decât  zilele trecute. Prognoza meteo pentru următoarele trei zile arată că va fi ger dimineaţa,mai ales în jumătatea de est a ţării.

Mâine, cerul va fi mai mult noros în regiunile vestice, nordice şi centrale, unde vor cădea precipitaţii mixte în cursul zilei şi mai ales sub formă de ninsoare noaptea. Va fi ceaţă persistentă în Lunca Dunării. În unele zone sunt condiţii de producere a poleiului. Prognoza arată că vântul va sufla în general slab şi moderat.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse  între -4 şi 6 grade Celsius, iar cele minime se vor încadra între -11 grade şi -1 grad.
În Bucureşti, este posibil ca ceaţa să persiste până la prânz. La prânz, temperatura aerului va ajunge în jurul valorii de zero grade.

Marţi, va ninge local în partea de est a ţării. La prânz, se vor înregistra maxime de la minus 5 grade în depresiunile intramontane, până la 5 grade pe litoral. Va fi  ceaţă dimineaţa şi ninsoare slabă în cursul zilei.

Miercuri, ceaţa va persista în Câmpia Română. Soarele va ieşi  trecător în zonele de deal şi de munte. În nord, sunt condiţii să ningă slab.
Maximele termice se vor încadra între minus 6 şi 4 grade Celsius.

În Capitală, ziua de miercuri va fi una noroasă. Temperatura va fi  la prânz de zero grade Celsius, cu patru grade mai scăzută decât cea normală.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite