Cel de-al doilea interviu cu Petru Mircea: «Mădălina îşi pierduse voinţa»

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petru Mircea vorbeşte din nou sinuciderea soţiei sale şi încearcă să ofere explicaţii referitoare la gestul Mădălinei Manole de a-şi pune capăt zilelor.

Mai citeşte: Părinţii Mădălinei Manole dau declaraţii în faţa procurorilor

"Am făcut împreună cu Sfinţii Părinţi tot ce era posibil. Dar se pare că acesta era destinul ei. Destinul ei, şi asta se va vedea în timp, a fost exact destinul unui înger rătăcit pe pământ. Dumnezeu ne-a ajutat! Deşi nu ne dăm seama din prima de ajutorul pe care ni l-a dat", a declarat Mircea Petru în interviul acordat Antenei 1.

Părinţii Mădălinei Manole spun că Petru Mircea se purta ca un dictator

Mădălina a luat Furadan de la Berta

"Îi putem spune sinucidere în cele mai multe cazuri, dar în alte cazuri îi putem spune alegere, eliberare. Un răspuns îl voi da puţin mai târziu".

Întrebat când au început luptele interioare ale Mădălinei, Mircea a răspuns: "Cam de două luni. Erau nişte stări prin care-şi exprima dorinţa de a ne veghea din altă parte. Am dus-o la medic. Normal. În situaţia asta, n-a reuşit nimeni să intre în sufletul ei".

"Tot ce am făcut împreună de când a apărut copilul, am făcut pentru copil şi pentru familia noastră. Nu mă simt pus la zid. Am să le iau pas cu pas pe toate. Magda n-avea o relaţie cu cea care i-a adus pesticidul, ea era o fană, poate un pic cam exagerată", spune Mircea, potrivit click.ro.

Citeşte şi:

Dan Negru critică mediatizarea morţii Mădălinei Manole: „O picătură într-un ocean de ciocli mediatici”


Mădălina Manole s-a iubit cu un orădean acuzat de afaceri dubioase cu petrol

O NOUĂ SINUCIDERE MARCA MĂDĂLINA MANOLE ÎN IALOMIŢA:

Părinţii Mădălinei Manole au angajat-o pe avocata Magdei Ciumac pentru a obţine custodia nepotului lor

EXCLUSIV Cine este femeia care i-a procurat Mădălinei substanţa cu care s-a sinucis

Părinţii Mădălinei Manole: „Petru a împins-o să se otrăvească"

«Mădălina Manole îşi pierduse pofta de viaţă», iar în ultimele două luni vorbea tot mai des despre posibilitatea de «a-şi veghea familia din altă parte».Mircea Petru susţine că în aceste două luni "tulburi" Mădălina a fost vazută şi de un parapsiholog, însă fără folos. Cântăreaţa a decis în dimineaţa zilei de 14 iulie, în ziua când împlinea vârsta de 43 de ani, să se sinucidă.

"A fost un înger rătăcit pe Pământ", a declarat Petru Mircea aseară la Pro TV. Sfâşiat de durere, soţul artistei vorbeşte acum la Observatorul de la Antena 1 despre încercările Mădălinei de a se agăţa de viaţă şi despre ultimele sale luni din viaţa.

Psiholog criminalist, despre cazul Mădălina Manole: „Ceva nu se leagă"

FOTOREPORTAJ Ultimele aplauze pentru Mădălina Manole

VIDEO- Mădălina Manole:„Revistele de scandal se întrebau dacă Mădălina Manole mai trăieşte"

Expert în pesticide: "Furadanul este interzis în România din 2008. Nu-mi explic de unde l-au procurat"

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite