Cerere în căsătorie inedită. Jandarmii au intervenit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Captura Video Facebook
Foto Captura Video Facebook

O cerere în căsătorie organizată într-un mod inedit de către un tânăr, a avut neiove de ajutorul jandarmeriei din Năsăud. Astfel, joi, o tânără a fost martoră cum iubitul ei a fost percheziţionat de către jandarmi, într-o acţiune de verificare a respectării măsurilor impuse în context pandemic. Asupra tânărului s-a găsit o cutiuţă cu un inel de logodnă.

Inspectoratul de Jandarmi (IJJ) Bistriţa-Năsăud a postat joi, pe pagina de Facebook, informaţiile despre cum Daniel a cerut-o pe Ariana în căsătorie într-un mod surprinzător şi neaşteptat. Conform acestora, tinerii formează un cuplu de mai bine de 3 ani.

,,Pe timpul unei actiuni punctuale executate la o terasa de catre jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere si Interventie din orasul Nasaud, oamenii legii au descoperit asupra unui tanar o cutiuta de dimensiuni reduse, pe care o avea ascunsa intr-un buzunar.

Acesta a fost legitimat de catre jandarmi, iar cand a fost intrebat daca are ceva de ascuns, a devenit nelinistit si vadit emotionat, deoarece in cutiuta se afla... un cadou deosebit pentru iubita sa, pe care dorea sa o ceara de sotie”, se arată în postarea făcută de autorităţi.

Jandarmii le-au transmis tinerilor ,,Casă de Piatră” şi multă fericire. Oamenii legii i-au oferit viitoarei mire un buchet de flori. 

VIDEO

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite