Cheloo şi alte cinci persoane, cercetate sub control judiciar într-un dosar de trafic de droguri. Opt suspecţi, reţinuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cheloo de la trupa Paraziţii a fost pus sub control judiciar FOTO Inquam Photos
Cheloo de la trupa Paraziţii a fost pus sub control judiciar FOTO Inquam Photos

Opt persoane au fost reţinute şi alte şase au fost puse sub control judiciar de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Ploieşti într-un dosar de trafic şi consum de droguri. Printre cei cercetaţi sub control judiciar se numără şi Cheloo de la trupa Paraziţii.

Mai multe percheziţii au avut loc miercuri în Bucureşti şi în judeţele Ialomiţa şi Prahova, la finalul acţiunii fiind audiate 80 de persoane. 

Potrivit unor surse judiciare, procurorii DIICOT Ploieşti au încheiat audierile în dosarul de trafic de droguri în noaptea de miercuri spre joi şi au dispus reţinerea a opt persoane şi cercetarea sub control judiciar a altor şase, arată news.ro.

Printre cei plasaţi sub control judiciar se numără şi Cătălin Ştefan Ion, mai bine cunoscut sub numele de Cheloo.

Cei opt reţinuţi vor fi duşi joi la Tribunalul Prahova cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Zece percheziţii au avut loc, miercuri, în Bucureşti şi în judeţele Ialomiţa şi Prahiva, inclusiv la locuinţa lui Cheloo din Breaza, într-un dosar privind infracţiuni de trafic de droguri, mai exact cannabis.

În jurul orei 12.45, Cheloo a fost dus audieri, fiind suspectat şi de consum de stupefiante, după ce la casa acestuia din Breaza au fost găsite câteva grame de cannabis. Întrebat de jurnalişti dacă are ceva să îşi reproşeze, acesta a spus: „Multe!”. De asemenea, întrebat cum se simte, Cheloo a răspuns: „Ca un lup între oi".

Surse judiciare au declarat că rapperul i-ar fi dat gratuit cannabis, în câteva rânduri, unui investigator sub acoperire şi unui colaborator al procurorilor DIICOT, arată news.ro. De altfel, sursele citate au mai precizat că respectivele probe au fost analizate în laborator şi a rezultat că este vorba despre substanţă vegetală cu conţinut de tetrahidrocanabinol, respectiv cannabis. 

    

Printre persoane care au fost audiat miercuri de procurori se numără şi foarte mulţi minori care au fost duşi de către jandarmi la sediul DIICOT Ploieşti. Surse judiciare au declarat că aceştia ar fi consumatori. Pe parcursul audierilor, părinţi şi rude ale unora dintre tinerii ridicaţi de către anchetatori s-au prezentat la sediul DIICOT.

Pe aceeaşi temă:

Cheloo de la Paraziţii, acuzat că a luat droguri de la un investigator sub acoperire

Cheloo de la Paraziţii, pus sub control judiciar pentru trafic de droguri de risc

Controversele lui Cheloo - simpatizant al lui Putin, luptător anti-gay: „Mă simt ca un lup între oi“ VIDEO 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite