Cine răspândeşte fake newsuri şi de ce vă urâţi poporul aşa mult

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stirile false despre AUR depăşesc net stirile documentate
Stirile false despre AUR depăşesc net stirile documentate

Ultimul articol scris pentru blogurile Adevărul relata despre intrarea AUR în Parlament: Elefantul din cameră pe care mulţi refuzau să îl vadă. Era scris cu două zile înainte să fie şocată o întreagă "elită" care chipurile se pricepea la politică.  La un an după, în trei săptămâni de mers prin ţară, la firul ierbii, şi cu sondajul INSCOP care îl confirmă pe cel SOCIOPOL, au început fake-news-urile despre AUR într-o veselie, în presa "quality":

- Simion şi-a înscenat incidentul cu cerneala. Prea nu a schiţat el niciun gest, trebuie să înghenuncheze în lacrimi sau eventual să îl ia la pumni pe respectivul. dacă nu l-a luat la pumni(deşi şi asta s-a scris), atunci Simion era înţeles cu el. Ghinion: respectivul Lucian Harabagiu e de fapt un fanatic neo-marxist puternic fanatizat ca mulţi dintre marii deontologi ai naţiei.

- Simion şi cameramanul lui lovesc cu pumnii botoşănenii. Botoşăneanca era de fapt ialomiţeancă şi venise cu autocarul, pumnul a fost o atingere pe cap, şi nu a dat, ci a luat, zice Radio Erevan...

- Simion a luat bani de la oamenii din Oradea, i-a băgat în buzunar. De fapt nu erau bani, era un bileţel cu numărul de telefon al omului

- Boc va fi propunerea de preşedinte din partea AUR. Ba nu, Călin Georgescu. Sau poate Bolojan? Eu ştiu că al nostru candidat va intra în turul 2 dar totuşi, ca lider al acestui partid, am repetat de nenumărate ori că îl vom alege foarte atent pe acest candidat, pentru a maximiza şansele pentru câştig din turul 2.

- Mitropolitul Banatului invocat în interiorul Ligii Anti-Fritz. De fapt, am pomenit numele Înaltpreasfinţiei Sale când am discutat despre locaţia viitorului spital pe care vrem să îl construim dacă Guvernul Ciucă ne va lăsa să nu ne facem sedii de partid din banii de la stat, ci şi construcţii cu scop socio-sanitar. Oare Europa Liberă lansa genul ăsta de dezinformări şi în anii 80?

iar lista ultimei luni poate continua cu alte zeci de exemple edificatoare... Ele doar vin să completeze minciunile despre Georeg Simion, cel analfabet, cel fără studii, cel care nu a muncit o zi în viaţa lui sau cel etnic rrom.

Cât despre aşa-zisa presă de calitate, nu ştiu ce ar mai fi de zis... Că se coordonează după key-words (cuvinte cheie) conform regulilor din orice manual de propagandă? Că atunci când o aşa-zisă publicaţie de calitate dă un titlu evident părtinitor (partidul extremist AUR) şi i se răspunde de echipa noastră cu aceeaşi monedă, sar alte două publicaţii cu orientare globalistă şi folosesc cuvântul cheie LISTE NEGRE. De Cristian Tudor Popescu nu mai zic nimic, o punere în acord a unei directive europene privind materialele pirotehnice, care în acest moment pot fi deţinute de orice persoană fizică în orice cantitate, pare pentru CTP pregătire de război. Mai bine lăsăm domeniul la negru, din toate punctele de vedere, să servească clanurilor interlope şi să producă accidente prin produse contrafăcute şi vândute la colţ de stradă. 

Sunt aceiaşi oameni care anul trecut spuneau că au decis la nivel de redacţie să nu scrie despre noi. Sunt exact aceiaşi oameni care voiau să dicteze unde să se ducă publicitatea pe televiziuni în 2017!

Sunt oameni pe care îi bănuiesc că dincolo de ticăloşie, sunt profund ruşinaţi că sunt români şi zi de zi au atitudini de dispreţ când văd ŞTIRBII care susţin AUR (atenţie, expresie auzită personal de la ei!).

Dragii mei, în loc să ne afurisiţi (neortodox :) ), nu mai bine încercăm noi să ne înţelegem unii pe alţii? Să acceptăm, cu bunele şi relele noastre, că interesul României primează? În mine veţi avea un partener de dialog, şi promit să răspund la orice întrebare, chiar şi pe terenul vostru globalist, atâta timp cât publicaţi întocmai, nu ciuntit şi deformat. Sau vreţi să îi aduceţi iarăşi pe cei de la PSD la putere, cum aţi făcut în 2000 cu Iliescu, 2016 cu Cioloş şi acum cu Iohannis?

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite