Circulaţie îngreunată pe şoseaua de centură a Capitalei: un TIR s-a defectat în mers, iar în zona Popeşti-Leordeni un motociclist şi-a pierdut viaţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat, joi dimineaţă, pe şoseaua de centură a Capitalei, în localitatea Chiajna din judeţul Ilfov, după ce un autotren s-a defectat şi a rămas blocat pe şosea, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române. În jurul orei 10.00, în zona Popeşte-Leordeni un motociclist şi-a pierdut viaţa într-un grav accident rutier.

UPDATE Circulaţia rutieră este oprită, joi dimineaţă, pe Centura Capitalei, în localitatea Popeşti-Leordeni din judeţul Ilfov, din cauza unui accident rutier în urma căruia un motociclist şi-a pierdut viaţa, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române, precizând că traficul rutier este blocat în zonă.

Accidentul a avut loc în jurul orei 9.30, la kilometrul 31+800 de metri, pe sensul de mers Berceni - DN4, unde un motociclist a intrat pe contrasens, fiind lovit de un autoturism. În urma impactului, motociclistul şi-a pierdut viaţa.

Şi în localitatea Chiajna s-a circulat dimineaţă cu greutate după ce un autotren s-a defectat în mers.

Autotrenul a rămas blocat la kilometrul 57+700 de metri, pe sensul de mers A1 - Chitila. Astfel, s-au format coloane de vehicule de aproximativ un kilometru pe acest sens de mers, iar în prezent circulaţia este dirijată pe celălalt fir, alternativ, de către poliţiştii rutieri prezenţi la faţa locului.

Conform surse citate, în prezent se intervine pentru remedierea defecţiunii şi reluarea traficului în condiţii normale. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite