Circulaţia pe A1 a fost reluată. Pe A2, traficul este restricţionat până la ora 15.00 din cauza unor lucrări. Probleme sunt şi pe Centura Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Circulaţie oprită pe A1, din cauza unui accident
Circulaţie oprită pe A1, din cauza unui accident

Circulaţia auto pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, pe sensul spre Capitală, a fost reluată, după trei ore de la un accident rutier în care au fost implicate două autocamioane, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române. Pe Autostrada A2, traficul este restricţionat pe sensul spre litoral, din cauza unor lucrări. Şi pe Şoseaua de Centură a Capitalei, traficul este blocat, din cauza unui protest al transportatorilor.

UPDATE Începând cu ora 12.00, traficul rutier pe A1 Bucureşti – Piteşti, se defăşoară în condiţii normale, pe ambele sensuri. Asta după ce circulaţi pe sensul spre Capitală a fost oprită la kilometrul 115, din cauza unui accident rutier, în care au fost implicate două autocamioane.

Încă se circulă îngreunat la ieşirea de pe autostradă şi intrarea pe şoseaua de centură din cauza, unui grup compact de autovehicule care rulează cu viteză redusă.

Traficul rutier este deviat pe ruta A2 - breteaua de coborâre din autostradă – breteaua de urcare – A2 către capitală.

Tododată,  circulaţia rutieră este blocată, luni dimineaţă, pe Şoseaua de Centură a Capitalei, ca urmare a unui protest al transportatorilor, anunţă Centrul Infotrafic.

Traficul rutier pe Şoseaua de Centură a Municipiului Bucureşti este blocat la intersecţia DN Centura Bucureştiului cu drumul care duce către Oraşul Popeşti Leordeni(DN4), din cauza unui grup de autovehicule care staţionează pe suprafaţa carosabilă.

Traficul este înregunat între localităţile Mogoşoaia şi Otopeni, respectiv Tunari şi Otopeni, pe sensul către Otopeni. 

De asemenea, luni, traficul rutier este restricţionat pe Autostrada A2, până la ora 15.00, pe a doua bandă a sensului de mers către litoral, între kilometrii 106 şi 110, pentru lucrări de întreţinere a parapeţilor care separă cele două sensuri, anunţă centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Centrul Infotrafic le recomandă şoferilor să ruleze cu prudenţă şi să respecte semnalizarea temporară instituită.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite