CNAIR: Trafic rutier închis la Punctul de Trecere a Frontierei Ruse, pentru operaţionalizarea unui nou punct de control

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de arhivă
Imagine de arhivă

Traficul rutier va fi închis, vineri, pentru aproximativ o oră şi jumătate, la Punctul de Trecere a Frontierei Ruse, pe sensul de ieşire din ţară, pentru operaţionalizarea unui nou punct de control. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă că, de la 10.30, se întrerupe circulaţia pe sensul de ieşire din România, în zona unde se încasează tariful de trecere a podului Giurgiu – Ruse.

Astăzi, 19.04.2019, autorităţile bulgare vor efectua activităţi de punere în funcţiune a unui noi punct de control la frontieră, ceea ce necesită închiderea traficului rutier pentru toate categoriile de autovehicule pe sensul de intrare în Republica Bulgaria pentru aproximativ o oră, începând cu ora 11:00”, a transmis, vineri Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

CNAIR şi Poliţia de frontieră au luat măsura întreruperii traficului rutier, începând cu ora 10:30, pe sensul de ieşire din România, în zona unde se încasează tariful de trecere a podului Giurgiu – Ruse.

”Rugăm participanţii la trafic să manifeste înţelegere faţă de situaţia creată şi îi asigurăm de faptul că CNAIR va intensifica ritmul activităţilor specifice, astfel încât, după ridicarea restricţiei, traficul să fie fluidizat cât mai rapid”, anunţă CNAIR.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite