Concurs pentru postul director general al Administraţiei Penitenciarelor. Epidemia COVID-19, printre subiectele de la examen

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine: Adevărul
Imagine: Adevărul

Ministerul Justiţiei şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) organizează concurs pentru ocuparea postului de director general al ANP. Candidaţii trebuie să prezinte un proiect de management pe tema sistemului penitenciar, inclusiv din punctul de vedere al pandemiei de COVID-19.

Termenul de înscriere şi depunere a dosarelor de concurseste de 15 zile lucrătoare de la data publicării anunţului. Astfel, până la data de 15.02.2021, inclusiv, ora16.00, candidaţii pot depune   dosarele   complete la Direcţia Management   Resurse   Umane   din   cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, cu sediul în Bucureşti, strada Maria Ghiculeasa, nr.47, sector 2.

Tema proiectului managerial este „Proiecţia dezvoltării instituţionale a sistemului penitenciar, în perioada 2021-2025”.

Candidaţii trebuie să se raporteze la angajamentele instituţionale, pentru a se asigura:  

  • dezvoltarea infrastructurii în vederea evitării  supraaglomerăriideţinuţilor  în  cadrul penitenciarelor,  
  • îmbunătăţirea condiţiilor de detenţie şi facilitarea  reintegrării  sociale  a acestora,  
  • asigurarea dotărilor necesare  pentru  îmbunătăţirea  condiţiilor de  muncă  alepoliţiştiilorde penitenciare, 
  • protecţia sănătăţii acestora la locul de muncă, în contextul Covid -19, precum şi a sănătăţii persoanelor aflate în locurile de deţinere

Dosarele candidaţilor înscrişi la concurs se verifică, în termen de 3 zile lucrătoare de la expirarea termenului de depunere a acestora,de către Direcţia Management Resurse Umane din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, din punctul de vedere al existenţei documentaţiei complete şi al îndeplinirii condiţiilor de participare la concurs, cu excepţia condiţiilor „apt” psihologic  şi  „apt”  medical.

Rezultatul verificării se afişează  pe pagina  de  internet  aAdministraţiei Naţionale a Penitenciarelor şi a Ministerului Justiţiei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite