Constanţa: Dispariţia misterioasă a unei profesoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Marcela Groza a fost profesoară de automatizări
Ana Marcela Groza a fost profesoară de automatizări

O femeie în vârstă de 59 de ani a dispărut în valurile Marii Negre în ultima zi a anului trecut. Pe stabilopozii din Portul Constanţa s-au găsit o geacă şi o poşetă în care era o carte de identitate pe numele Ana Marcela Groza.

Până la găsirea trupului, ea a fost dată în urmărire generală.
În locuinţa femeii, poliţiştii au găsit un şerveţel pe care erau scrise nişte versuri.

„Să-ţi duci povara cum mi-o duc şi eu şi pe amândoi ne iartă doar bunul Dumnezeu", a aşternut ea pe hârtie.

Anchetatorii au aflat că femeia era deprimată din cauza depărtării de fostul soţ şi de cele două fiice, de 26 şi 27 de ani, care se află în Statele Unite ale Americii de la începutul anilor '90.

„Am aflat că în ultima zi din an şi-a sunat sora în Craiova pe care a rugat-o să spună împreună cu ea «Tatăl nostru». Surorii i s-a părut curios şi a izbucnit în plâns", a declarat comisarul şef Dumitru Cicâldău.

Una dintre fiice, Gabriela, a venit în ţară să-şi caute mama. „Mama iubea marea şi ştia să înoate. Stătea adeseori sprijinită pe balustrada de la Cazinou şi spunea despre un poet care şi-a dorit să moară în mare", a declarat tânăra.

Ana Marcela Groza a fost profesoara de automatizări la Grupul Şcolar Construcţii Maşini „C.A. Rosetti" Constanţa. Ea s-a pensionat anul trecut, ca să plece în SUA, alături de fiice şi de soţul de care a divorţat imediat după Revoluţie.

În anul 2006, în acelaşi loc, un bărbat a dispărut în mare şi nu a mai fost găsit niciodată. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite