Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Continuă haosul la ieşirea din ţară: şoferii aşteaptă şi 8 ore în cozi kilometrice VIDEO

0
17 May 2020 08:30:17
Autor: Afrodita Cicovschi
FOTO Facebook / Maria Luiza
FOTO Facebook / Maria Luiza

Cozi imense s-au format şi duminică la ieşirea spre Ungaria, din cauza anchetelor epidemiologice şoferii fiind nevoiţi să stea în coloană chiar şi opt ore, a informat Poliţia de Frontieră.

În continuare se înregistrează timpi mari de aşteptare la intrarea în ţară din Ungaria, atât prin PTF Nădlac, cât şi la Nădlac II şi Borş. La PTF Nădlac, timpul de aşteptare estimat este de 480 de minute. Şi pe ieşirea din ţară către Ungaria sunt coloane, dar timpul de aşteptare este mai redus.
 
Potrivit aplicaţiei Poliţiei de Frontieră, ”Trafic online”, pentru intrarea în ţară, la Nădlac se aşteaptă 480 de minute, la Nădlac II se aşteaptă 150 de minute, iar la Vama Borş timpul de aşteptare este de 180 de minute.
 
Pentru ieşirea din ţară a autoturismelor se aşteaptă 180 de minute la Nădlac, 30 de minute la Nădlac II şi 40 de minute la Borş.
 
Şi camioanele aşteaptă, la Nădlac II, 210 minute pentru intrarea în ţară şi 50 de minute pentru ieşire.
 
Potrivit Poliţiei de Frontieră, la Nădlac sunt deschise 7 artere pentru intrare şi 6 artere pentru ieşire.
 
”Timpi de aşteptare din cauza anchetei epidemiologice efectuate la intrarea în ţară. Pe sensul de ieşire din România: valori mari de trafic şi verificări amănunţite ale autorităţilor de frontieră ungare”, a precizat Poliţia de Frontieră.
 
Şi sâmbătă s-au înregistrat mari timpi de aşteptare în vămile de la graniţa cu Ungaria, unii dintre şoferi declanşând un protest spontan.
Pe durata stării de alertă, persoanele care vin în ţară dintr-o călătorie internaţională nu mai sunt obligate să stea două săptămâni în carantină instituţionalizată şi se pot izola la domiciliu, împreună cu familia. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările