Copii expuşi la vapori de clor după ce ar fi participat la antrenamente de înot la un bazin din Sectorul 6. Poliţia face cercetări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
politia

Medicii dintr-un spital din Bucureşti au sesizat pe 19 octombrie Secţia 20 de Poliţie, după ce la camera de gardă au fost aduşi 3 copii minori care prezentau simptome specifice unei expuneri la clor.

„Din primele date a rezultat faptul că minorii au participat la antrenamente de înot, la un bazin din sectorul 6”, a transmis Poliţia.

Au fost declanşate cercetări , din oficiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Ulterior, acelaşi spital a alertat din nou Poliţia după ce mai mulţi copii au ajuns cu aceleaşi simptome la camera de gardă. 

„Au fost prelevate probe de apă din bazin, fiind sesizată şi Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti.

Urmare a probelor administrate în cauză, cercetările sunt continuate de Secţia 20 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi neglijenţă în serviciu.” a mai transmis Poliţia.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite