Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Corpul de Control al premierului sesisează organele de urmărire penală pentru fosta conducere ANRMAP

0
18 Oct 2012 08:57:32
Autor: adevarul
Victor Ponta
Victor Ponta

Corpul de control al premierului va sesiza organele de urmărire penală asupra activităţii fostei conduceri a Autorităţii de Reglementare şi Monitorizare a Achiziţiilor Publice, pe care o acuză de faptul că a acoperit nereguli la Primăria sectorului 3, Metrorex, Primăria Târgu Mureş şi CJ Galaţi, transmite Mediafax.

Premierul Victor Ponta a anunţat, miercuri, că Guvernul a finalizat controlul activităţii fostei conduceri a Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice, iar concluziile denotă că această structură a fost o instituţie a PDL de fraudare a fondurilor europene.

„Un sistem de protecţie politică a încurajat fraudarea fondurilor europene, fie că este vorba de Primăria sectorului 3, unde toate programele au fost fraudate cu sprijinul ANRMAP şi al preşedintei, fie că este vorba de Primăria Târgu Mureş. O să constataţi că ANRMAP a fost o instituţie a PDL de fraudare a fondurilor europene", le-a spus Ponta miniştrilor, în şedinţa de miercuri a Guvernului.

El a arătat că, la sectorul 3 din Bucureşti, actualul primar PSD va fi obligat să restituie fondurile care ar fi fost fraudate de fostul primar PDL.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările