Crimă în Spania. O româncă a fost ucisă de iubit. Cum s-a întâmplat tragedia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photo
FOTO Inquam Photo

O româncă a fost ucisă prin înjunghiere de iubitul ei, sâmbătă seara, în Spania. Bărbatul a sunat la poliţie pentru a-şi mărturisi fapta. La locul crimei au sosit echipajele de salvare şi de poliţie. Medicii au constatat decesul în cazul femeii, iar agresorul a fost arestat de agenţii Gărzii Civile şi ai Poliţiei Locale.

Tragedia a avut loc sâmbătă seara, în Alovera, o municipalitate situată în provincia Guadalajara, Castilia-La Mancha, Spania. 

Potrivit primelor informaţii din anchetă, bărbatul de 54 de ani a atacat-o cu un cuţit pe femeia de 40 de ani chiar în locuinţa lor. Imediat după atac, bărbatul a sunat la serviciul de urgenţă, scrie Elmundo, citat de Libertatea. 

Surse menţionate au raportat că agresiunea a avut loc în jurul orei 22.35, pe strada Octavio Paz, din Alovera, scrie Elmundo. Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa româncei. 

Agenţii Gărzii Civile şi ai Poliţiei Locale l-au arestat pe individ. Bărbatul nu avea antecedente penale, au mai spus anchetatorii. Consiliul municipal Alovera a ţinut un minut de reculegere pentru Nicoleta, la ora 12.00, duminică, în Plaza Mayor. „Condamnăm cu tărie acest act brutal şi ne arătăm respingerea faţă de această tragedie”, a spus viceprimarul Juan Antonio Ruiz.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite