Cristian Borcea, dus de urgenţă la Spitalul Floreasca. Fostul acţionar al clubului Dinamo are probleme cu inima

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Cristi Borcea a ajuns luni seară de urgenţă de Spitalul Floreasca din Capitală. Borcea are probleme cu inima şi se află pe secţia de chirurgie cardiovasculară.

Fostul acţionar al echipei Dinamo, Cristian Borcea, a fost transportat luni seară la Spitalul Floreasca din Capitală având probleme cu inima, a anunţat marţi avocatul său.

Omul de afaceri trebuia să ajungă la instanţa supremă pentru a fi audiat în dosarul lui Neculai Onţanu, dar nu s-a mai prezentat, potrivit Mediafax.

Apărătorii lui Cristian Borcea, care trebuia să fie audiat marţi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul fostului primar al Sectorului 2 Neculai Onţanu, au anunţat că omul de afaceri a fost transportat luni seară la Spitalul Clinic de Urgenţă "Floreasca", acuzând probleme cu inima.

Cristian Borcea este încarcerat în prezent la Penitenciarul Rahova după ce a fost condamnat, pe 8 februarie 2019, la cinci ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor, alături de Radu Mazăre. 

Instanţa a dispus şi confiscarea sumei de aproape un milion de euro de la fostul acţionar al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite