Eveniment

articolul anterior articolul urmator

CSM a luat act de retragerea candidaturii Adinei Florea pentru şefia Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie

0
11 Dec 2019 10:21:41
Autor: Valentin Bolocan
Adina Florea şi-a retras candidatura pentru şefia Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie
Adina Florea şi-a retras candidatura pentru şefia Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a luat act de retragerea candidaturii Adinei Florea pentru şefia Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie, urmând ca procedura să fie reluată.

"Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a luat act de retragerea candidaturii depuse de doamna procuror Adina Florea şi constată închisă procedura de ocupare a funcţiei de procuror-şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie, cu unanimitatea voturilor valabil exprimate: 14 voturi DA, 1 vot NUL", se arată în soluţia şedinţei din 10 decembrie.
 
Purtătorul de cuvânt al CSM, Daniela Stăncioi, a anunţat pe 5 decembrie că procurorul Adina Florea şi-a retras candidatura din procedura de numire la conducerea Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie, arată agerpres.ro. Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a amânat de mai multe ori validarea Adinei Florea la conducerea SIIJ.
 
Adina Florea a obţinut cel mai mare punctaj la interviul susţinut la CSM pentru funcţia de procuror-şef al SIIJ. Potrivit CSM, Florea a obţinut un punctaj final de 9,86, fiind urmată de Sorin Eugen Iaşinovschi - cu 8,85 şi Bogdan Ciprian Pîrlog - cu 3,25. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii