Eveniment

articolul anterior articolul urmator

CTP, despre reconstituirea realizată la Caracal: „Un carnaval macabru. Toţi vor să dea impresia că lucrează”

7
17 Sep 2019 20:17:53
Autor: Iulia Cimpoeru
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a fost revoltat de reconstituirile făcute, luni şi marţi, în cazul crimelor din Caracal. Acesta a susţinut că reconstituirile sunt „un carnaval macabru” şi că cei care au făcut acest lucru „vor să dea impresia că lucrează”. „Dacă vă este răpit şi omorât un copil, stimaţi cetăţeni, rezultă din ce vedem acum că aveţi asigurată o reconstituire la marele fix”, a mai transmis Cristian Tudor Popescu.

„Aceste două fete trebuie ţinute în viaţă să fie mâncate de vii de toţi mascaţii ăştia. Uitaţi-vă ce de lume, dacă îi luăm pe fiecare în parte – ar fi trebuit un reporter să meargă la toţi cu jiletcile astea pe ei, poliţia, BCCO, să-i întrebe pe fiecare: ce faci aici? Sunt mulţi care se uită pur şi simplu, nu fac nimic. Ce căutau acolo toţi ăştia? Toţi fac fotografii, fac selfie-uri. Asta aş vrea să ştiu eu, ce treabă are fiecare.

Păi are treabă, pentru că vor să dea impresia, cu toată adunătura asta, că lucrează, că activează, că sunt mari profesionişti acolo, care fac o reconstituire. N-au putut să facă nimic pentru Alexandra şi Luiza când a fost nevoie, dar acum sunt toţi savanţi, sunt profesionişti, îi auzi pe toţi la televizor.

Ce rezultă? Dacă vă este răpit şi omorât un copil, stimaţi cetăţeni, rezultă din ce vedem acum că aveţi asigurată o reconstituire la marele fix, la marea meserie. O să vi se spună cu amănunte cum a fost luat, cum a fost schingiuit, cum a fost violat, care au fost ultimele lui cuvinte, că avem reconstituitori profesionişti”, a spus gazetarul la Digi24.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

7 Comentarii

M Costi
17.09.2019, 20:48:09

Constipatu' nu conteneste sa arate ca se pricepe la toate si la nimic ... ! Acu' se arata revoltat pe procurori ca reconstituie faptele criminalului , pt a documenta legal acuzatiile de crima , facandu-i incompetenti si facatori de ...selfie. Insa , nu cu mult timp in urma era cel mai vocal aparator al "independentei " procurorilor , pe care ii apara de presupuse influente din partea politicienilor ! Comportament tipic de om fara minte.... !

-2 (6 voturi)
victor catuna
17.09.2019, 21:22:37

Ce are excesul de zel al celor cu deprinderi ceausiste, cu independenta procurorilor sustinuta de CTP?

+2 (4 voturi)
Ilisie Ioan
17.09.2019, 21:29:23

La ce zici matale, că cei ce-l anchetează pe pocitu sînt procurori? Nu porcurori?

0 (2 voturi)
victor catuna
17.09.2019, 21:18:55

Normal, s-au pastrat aceleasi obiceiuri de pe vremea lui nea lae. Era un exces de zel in locurile pe care le vizita, ceva de speriat, apoi "organele statului" o tineau langa pana la urmatoarea vizita. Tipic bolsevic

0 (2 voturi)
Ilisie Ioan
17.09.2019, 21:27:05

Cum să o caute poluțoii din Caracal pe Alexandra sau Luiza? Ei știau unde sînt! Au căutat, așa, de ochi lumii și au căutat cu grijă să nu calce cumva pe la pocitura dincă, ci cît mai departe. Poluțoiu pistol o mai și ține de vorbă, o fi făcut filosofie, probabil cu gîndul să fie surprinsă cu telefonul în mînă sau să descarce bateria să nu mai poată fi localizat.

0 (2 voturi)

Vezi toate comentariile (7)