CTP, despre reconstituirea realizată la Caracal: „Un carnaval macabru. Toţi vor să dea impresia că lucrează”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a fost revoltat de reconstituirile făcute, luni şi marţi, în cazul crimelor din Caracal. Acesta a susţinut că reconstituirile sunt „un carnaval macabru” şi că cei care au făcut acest lucru „vor să dea impresia că lucrează”. „Dacă vă este răpit şi omorât un copil, stimaţi cetăţeni, rezultă din ce vedem acum că aveţi asigurată o reconstituire la marele fix”, a mai transmis Cristian Tudor Popescu.

„Aceste două fete trebuie ţinute în viaţă să fie mâncate de vii de toţi mascaţii ăştia. Uitaţi-vă ce de lume, dacă îi luăm pe fiecare în parte – ar fi trebuit un reporter să meargă la toţi cu jiletcile astea pe ei, poliţia, BCCO, să-i întrebe pe fiecare: ce faci aici? Sunt mulţi care se uită pur şi simplu, nu fac nimic. Ce căutau acolo toţi ăştia? Toţi fac fotografii, fac selfie-uri. Asta aş vrea să ştiu eu, ce treabă are fiecare.

Păi are treabă, pentru că vor să dea impresia, cu toată adunătura asta, că lucrează, că activează, că sunt mari profesionişti acolo, care fac o reconstituire. N-au putut să facă nimic pentru Alexandra şi Luiza când a fost nevoie, dar acum sunt toţi savanţi, sunt profesionişti, îi auzi pe toţi la televizor.

Ce rezultă? Dacă vă este răpit şi omorât un copil, stimaţi cetăţeni, rezultă din ce vedem acum că aveţi asigurată o reconstituire la marele fix, la marea meserie. O să vi se spună cu amănunte cum a fost luat, cum a fost schingiuit, cum a fost violat, care au fost ultimele lui cuvinte, că avem reconstituitori profesionişti”, a spus gazetarul la Digi24.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite