CTP: Preşedintele, premierul şi Poliţia au comis atentate la siguranţa naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Editorialistul Cristian Tudor Popescu a declarat, duminică, la Pro TV, comentând recentele proteste ale poliţiştilor, că preşedintele, premierul şi Poliţia au comis atentate la siguranţa naţională.

El a afirmat că poliţiştii au dreptul să amendeze şi să reţină, dar nicio lege nu le dă dreptul să jignească un cetăţean, cu atât mai mult pe preşedintele României.

Jurnalistul a spus că prin jignirile strigate vineri la Cotroceni, poliţiştii s-au purtat ca interlopii care îşi cheamă "duşmanii" în faţa casei unui clan rival.

Pe de altă parte, Cristian Tudor Popescu a declarat că gestul preşedintelui de a renunţa la serviciile Poliţiei discreditează instituţia. El a mai declarat că preşedintele a extins, abuziv şi ilogic, ilegalităţile comise de unii angajaţi ai MAI asupra întregii instituţii, notează Mediafax.

De asemenea, editorialistul a criticat gestul premierului de a renunţa la serviciile Poliţiei, menţionând că şeful Guvernului îşi sabotează un minister aflat în subordine. Cristian Tudor Popescu a declarat că Boc ar fi trebuit să discute cu Blaga pentru a calma situaţia.

C. T. Popescu a apreciat, astfel, că preşedintele, premierul şi Poliţia au comis, prin aceste gesturi şi atitudini, atentate la siguranţa naţională.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite